Arama sonuçları: *

1. H

İtopya hazır sistemde bios windows kurulu geliyor mu?

Windows 10 pro kuruyolar genelde. Aıda64extreme ve cpu z ilede test ediyorlar. Anakart uyg., driverlar falan herşeyi kuruyorlar.
  2. H

İNCEHESAP 5080 SİSTEM ÇIKTI

Arkadaşlar bana 20000 TL'ye full 2.el 1080ti sistem önerin. Kart AMDde olur kasa olmasada olur kartona yaparım kasayı arkadaşa topluyoz.
  3. H

144HZ 15 İNÇ Mİ 60HZ 20 İNÇ Mİ

Foto var mı kardeşim anlamadım dediğini. Bende lenovo var fan sesinden oyun sesinin duyulmaması dışında sorun yapmıyor ama perdormans moduna sadece şarjda alabiliyorum.
  4. H

Şarja takcan reis.
  5. H

Hissetmezsin ya o kadar.
  6. H

Işlemci sıcaklık değerleri

Kankam ben çok anlamıyorum. Bana MSI Bıosa göre anlatır mısın? Bu arada işlemci 4.7 Ghz her zaman.
  7. H

24-27 inç olsa anlarımda 20 fazla değil. Benim laptop bile 17.3 inç.
  8. H

Last of Us Part 1de 1080pde %50 kullanıyor max normal mi? MSI Afterburner indiremiyorum modemde güvenli arama açık. Hocam MSI Center diye bir uygulama varda ordada bir türlü kalibre edemedi sıcaklıkları. Hocam birde COoler Master ML360L Core bu işlemciye yeterli olacak mıdır?
  9. H

Acerden devam etmelisin. Çünkü eğer kablosuz bir klavye bağlayınca gözle görülür gecikme oluyor. Ayrıca 144hz ekran çok daha akıcı ve güzel görünür.
  10. H

Merhabalar bendede Steelseriesin System monitöründe tüm kullanımlar doğru ancak Cpu 50 dereceyi geçmiyor %90 kullanımda. 14700KF işlemci var normal midir? Bana normal gelmedi.
  11. H

Hayat nasıl gidiyor iyimisin?

Okul dönemi diye hiç bir şey yapamıyorum malesef LGS yarıfinal bossu var.
  12. H

5 Tane Offline Hikayeli Oyun Önerisi

Hocam hoşuma gitmiyor oyun sıkıcı geliyor. Kılıç ve silah oyunları seviyorum.
  13. H

Tabiya detroiti nasıl unuttum. RDR2 tarzım değil hocam ya kızmayın ama.🥲 Witcher 3 oynuyorum bayılıyorum. Keşke daha uzun olsa dediğim tek oyun. Last of us God of war var zaten. Spiderman emin olamadım mekanikleri güzel midir? 1738698375 Ayıpsın Codları Xbox 360tan bitirdim. Ama kalanları...
  14. H

18 yaş altı için Banka kartı önerisi (ziraat-iş vs.)

Bilgim yok ama Ziraat iyi değil diye biliyorum bir ara hack olayı olmuştu sanırsam.
  15. H

Kankam ACnin eski oyunlarını çok oynadım abartı bir fark yoksa gerek yok. God of War var şu anda. Mafia Batman çok sevemiyorum. Korku oyunları çok severim. Resident Evil 4 remake alınır mı?
  16. H

Baldurs Gate 3'ü olan var mı?

Kardeş Witcher 3 vereyim eğer istersen benzer oyunlar zaten.
  17. H

Sorum başlıktaki gibi.
  18. H

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

İ7 var mıdır? 3050 olsa bile yeter.
  19. H

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

30000 TL işlemci ağırlıklı olsun ama AAA oyunları med-high arası oynatacak olsun. 1080p. Bulursan sağol.
  20. H

Steam'de çevrimdışı gözüküp çok oyunculu oyun oynamak mümkün mü?

Niye katılamıyorlar? Online olarak ayrı hesaplarda ilerlenme görünerek oynanabilir.
Top Bottom