Arama sonuçları: *

1. epalo

Çözüldü✓ Uzay montaj sistemim calismiyor

Evet.
  2. epalo

Şu an ne yanıyor? Boot ışığı yanıyorsa işletim sistemi kur, ekran kartının fan stop özelliği vardır belli bir ısıya çıkmazsa dönmez.
  3. epalo

Sorun çözüldüyse hadi geçmiş olsun.
  4. epalo

Kırmızı ile işaretlediğim yere dokunuyorsan açılmıyorsa PSU'yu kapat arkadan sarı ile işaretlediğim yere iki pine tornavida ucu ile dokun 10 saniye sonra tekrar PSU'yu açıp kırmızı işaretlediğim yere dokun.
  5. epalo

Ram olmayan sistemde CPU ışığı yanması normal mi?

Bellek kontrolcüsü CPU'nun içinde o yüzden normal.
  6. epalo

Yardım 5090 I MSİ AFTERBURNER VE AMD RADEON HATASI ?

Afterburner en günceli MSI Afterburner 4.6.6 Beta 5 Build 16555 sürümü buradan indirip kurun. https://www.guru3d.com/download/msi-afterburner-beta-download/ Sorun devam ederse işlemci içindeki dahili igpu'yu kapatın bıos'a girip.
  7. epalo

Windows 11 24H2'den 23H2'ye nasıl geçebilirim?

https://delivery.massgrave.dev/d2e2ab84-6504-4e69-85be-193260c62a3a/tr-tr_windows_11_consumer_editions_version_23h2_updated_nov_2024_x64_dvd_212bfc41.iso?t=5e8cdc5c-08e6-4fb1-bed7-8579fe2f0a3a&P1=1739136336&P2=601&P3=2&P4=eHU%2BAPYqHaxkpb66alDTjel3HTntOv8GMTWCDUQVLoc%3D File...
  8. epalo

NVİDİA EKRAN KARTI YERİNE AMD ÇALIŞIYOR

Normal gözükmesi zaten çalışan 5080, harici ekran kartını çıkarıp anakarttan görüntü almadığın sürece kullanamazsın zaten işlemci içindeki İGPU 'yu.
  9. epalo

Yardım Servise Giden Ekran Kartına "Sağlam" Raporu Verildi!..

Süreç uzun artı bir daha gönderseniz yollarda kargo ve servis sağlam ekran kartınıda bozup elinize verebilirler ondan kullanın.
  10. epalo

Yardım Servise Giden Ekran Kartına "Sağlam" Raporu Verildi!..

Burası Türkiye iki üç defa servise göndermezseniz değişim filan olmaz. Yinede şansınızı aldığınız yer ile deneyin.
  11. epalo

R5 7600X Performansım neden düşük ?

Cinebench R23 R24 testleri yapın ne skor alacak bakın internetteki skorlar ile karşılaştırın
  12. epalo

Yardım Bilgisayar çöküyor kendi kendine

PSU sorunu olabilir başka bir şeyde aldığınız yere iletin durumu.
  13. epalo

"DHCP" SUNUCUSUNA ERİŞİLEMİYOR! tanımlanmayan ag sorunu.

W11 de böyle bir sorundan bahsediliyor en kolayı W10 kurun duruma bakın.
  14. epalo

Çözüldü✓ ROG B850-F WİFİ DRİVER YOK

Sürücü exe sine sağ tık yapıp uyumluluk modunda yüklemeyi dene olmadı aygıt yöneticisinden kurulum dosyalarından İnf dosyasını göster o da olmazsa w11 kur.
  15. epalo

R9 7950x3d Cpu ışığı yakıyor

USB belleğin flasback için mbr olmak zorunda Rufus indirin SS atıyorum şunlar seçili biçimlendirin bıos dosyasının ismini gigabyte.bin olarak değiştirip içine atıp deneyin.
  16. epalo

CPU güç beslemesi 8+8 gözüküyor çift kablo takılı tek kablo takıp deneyin opsiyoneli sökün.
  17. epalo

Son aklıma gelen şey bıosflashback yapmanız eğer bıos güncel değilse kolay gelsin.
  18. epalo

İade için göndermeden anakart pinlerini kontrol edin sorun yoksa iade değişime gönderin.
  19. epalo

PSU da sıkıntı yoksa işlemci sorunudur.
  20. epalo

Çözüldü✓ Armoury crate kurulmuyor

Şurdan uninstall tool indir ilk ve kaldır sonra en üsttekini indirip kurmayı dene. https://www.asus.com/supportonly/armoury%20crate/helpdesk_download/
Top Bottom