Arama sonuçları: *

1. marilyn

Bıcaklandım dava açsam ne yapabilirim

self ban istiyorum ve banımın bir daha açılmamasını rica ediyorum @Mehmet Yılmaz
  2. marilyn

Bunun için raporlayan işgüzar herifi ayrı bu uyarıyı onaylayan moderasyon ekibine ayrı sevgi ve saygılarımı iletiyorum hayatımda yediğim en boş uyarı
  3. marilyn

Yardım Millenicom internet sorunu

Anlatirim şu an final haftamdayım finaller buter bitmez kurtulacağım
  4. marilyn

Dolandirilmayalimda yeni geçmiştim bende sanirim turknete geçeceğim güvenim baya azaldi millenicoma 1736113245 Bende hattimi taşimak istiyorum benimde bu hizmet numarasini bulamama gibi sorunlari yaşamamam için tam olarak ne yapmam lazim nereden bulabilirim yazarsaniz sevinirim 1736113609...
  5. marilyn

16-20 MS LAG SORUNU İNTERNET DEĞERLERİ NORMAL

Boşver dostum sende değiştir gitsin bu gün uygulamadan otomatik odeme emri vermeme rağmen faturami odememiş onu fark ettim maaleysef faiz binmiş kendileride verdikleri hizmetde uygulamalarıda dandik 1736118902 Final haftam biter bitmez koşa koşa türknete gideceğim allah taahhütlü olanlara...
  6. marilyn

Bir arkadaşta geçen gunlerde ayni konuyu açtı millenicom türknetin sitesine erişimide kapatmış yakin bir zamanda aramizdan ayrilir diye düşünüyorum
  7. marilyn

Csgoda sorun var sanirim mobilden yapincada paket loss ayni gorunuyor birde h1z1 seçip deneyebilirmisin 1736117464 Neyse ya atmayadabilirsin genel bir sorun sanirim millenicomda comnet gibi gidecek galiba bende millenicomdayım türknete geçmeyi planliyorum
  8. marilyn

İkinizde birbirinizi öldürün ne siz ne biz sorun yaşayalım
  9. marilyn

İp ni sansürlemeyi unutma 1736116274 https://packetlosstest.com/ Buradan test yapip atabilirsin csgo vs seçebilirsin
  10. marilyn

Speedtestden packet loss değerlerini atabilme şansın varmı
  11. marilyn

Millenicommu kullaniyorsun
  12. marilyn

Belirli bolgelerdemi yoksa turkiyenin her yerindemi boyle bende millenicom kullaniyorum valorant oynamiyorum o yuzden bilemiyorum
  13. marilyn

Windows`a elveda. Merhaba Linux Mint

Tamam kanki oyle yap
  14. marilyn

PKK elebaşı Öcalan ile İmralı'da görüşen DEM Parti'den ilk açıklama

Chp gelirse öcalan dışarı çıkacak kem küm O sırada akp-mhp (Apolitiğim bir siyasi partiye üye değilim)
  15. marilyn

İpstresserdan internetimin anasini ağlatıp konumumun biraz yakınındaki illere bakabilirsin sadece
  16. marilyn

Evet o konuda oyle ama gerek oyun olsun gerekse iş hepsi windowsa uyumlu yapiliyor ha linuxa uyumlu olsalar arkama bile bakmam orası ayrı
  17. marilyn

Ziyyaaaaa
  18. marilyn

Boş beleş xbox gibi hiç kullanmadiğimiz windows servislerinden arınmak için modlu windows 10/10 herkese modlu windows oneriyorum saf windows geliyor boş servisler yok boş edge gibi tarayicilar yok 10-20 gb arasi bir yer kapliyor ram işlemci kullanimi min düzeyde kafaniz rahat
  19. marilyn

Çözüldü✓ ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz alınır mı

modeller arasında fark olurmu bilmem ama asus anakart aldım zamanında elektirikler gitti ve bios update yarım saatde anca yüklendiğinden anakartım çöp oldu şu andada asus rog gladious core mousunu kullanıyorum ilk aldığımda güzeldi ama yılın sonunda sürekli git gel yapmaya başladı mous...
Top Bottom