Valla çok teşekkürler konuya yönlendirdiğin için, konuyu açan arkadaşa da ayrıca teşekkürler. Hesapta 65 TL kredi vardı, 40 adet skatez 30TL'ye geldi :D
Minimum sipariş tutarını geçmek için skatezlerle beraber rastgele bi ürün ekleyip sipariş versem, daha sonra diğer ürünü iptal etsem, sadece skatezlerin ücretine gelir mi siparişim
25 ocak vermiştim, 8 şubatta geldi, acele etmeye gerek yok
1739779016
Siyah daha zarif ve şık ama senin setupına göre değişir tabii, benim masanın üstü beyaz ağırlıklı hep, beyaz daha güzel durdu
Mouse çok iyi, bağlanma ile alakalı bir sorun da yaşamadım fakat tuşları bi tık fazla ses yapıyor, switchlerden mi başka bir mekanizmadan mı kaynaklanıyor bilmiyorum. Yağlama vs. ile sesini azaltma şansı var mıdır acaba?
1739438401
25 Ocakta verdiğim sipariş, 8 Şubatta geldi hocam
Uzun süreli oturmalarda malzemedeki stres, kuvvetin bağlantı parçalarına farklı açılarda, uzaklıklarda, yönlerde etki etmesi vs. gibi etkiler değerlendirilmeden tabii bu iddaa, o yüzden anlamsız, sadece reklam amaçlı
Ben de alıcam diye kırk takla attım, sonunda çözebildim, aslında çok basit de, doğru linki bulmak gerekiyormuş. Bende sadece bu instagram linki çalıştı