Arama sonuçları: *

1. gaintar

Bluetooth kulak önerisi

ses kalitesi önemli benim için q35 kullanıyordum ama kırıldı ondan daha kötü olmaz mı almışken ses kalitesi olarak daha kötüsünü almıyım diye düşündüm
  2. gaintar

Bluetooth kulak önerisi

Almayı düşündüğüm kulaklığı genel olarak her yerde kullanacağım, ancak spor yaparken kullanmayacağım. Kulaklığı dışarıda, bilgisayarda, telefonda ve tablette sıkça kullanmayı planlıyorum. Ses kalitesinde benim için en önemli unsur netlik; genellikle müzik dinliyorum ve bass ön planda...
  3. gaintar

Hall effect gamepad önerisi

Merhaba arkadaşlar, Gamepad arayışındayım ve birkaç konuda oldukça seçiciyim. İstediğim gamepad şu özelliklere sahip olmalı: Hall Effect tetikleyicilere sahip (dayanıklılık ve hassasiyet açısından önemli). Malzeme kalitesi oldukça iyi, elde uzun süreli kullanımda rahatsız etmeyecek bir yapıda...
  4. gaintar

Hangi gamepad alınmalı ? pc için

hall effect var mı ki onda bozulacaksa almam xbox 9. nesilde benim sol stick bozuldu
  5. gaintar

ben de öyle düşündüm benim için en önemlisi dayanaklılık ya biraz daha bakıyım gerçekten böyle dayanıklı bir şey istiyorum xbox 9. nesil bozuldu benim
  6. gaintar

Bir kere alacağım gamepad'de kesinlikle Hall Effect özelliği olmalı, çünkü bozulmaması benim için önemli. Xbox tuş düzenine sahip olması da gerekiyor. Şu ana kadar bulduğum modeller şunlar: EasySMX X15 Ürüne Gitmek için Tıklayın 8BitDo Ultimate 2C Ürüne Gitmek için Tıklayın Başka bildiğiniz...
  7. gaintar

Ergonomik ve Büyük Boyutlu Kablosuz Mouse Önerebilir misiniz?

Bugün denediğim mouse modelleri arasında Razer DeathAdder Essential, elime en iyi uyum sağlayan model oldu. Ölçüleri (127 mm uzunluk, 61.7 mm genişlik, 42.7 mm yükseklik) gerçekten hoşuma gitti. Elim büyük olduğu için diğer mouse modelleri pek rahat hissettirmedi. Ancak kablosuz bir mouse...
  8. gaintar

Wireless mouse önerisi.

elime uyucak mı büyük boy ve palm grip şeklidne kullanıyorum
  9. gaintar

Wireless mouse önerisi.

El ölçüm yaklaşık 21x9.5 cm ve mouse’u genellikle palm grip şeklinde kullanıyorum. Konfor benim için gerçekten önemli, bilek ve parmak ağrılarını en aza indirip uzun süreli kullanımlarda rahatlık sağlayacak bir kablosuz mouse arıyorum. Genelde single player oyunlar oynuyorum, bu nedenle üst...
  10. gaintar

🔥İndirim 159,00 TL------Lenovo Legion Control Oyun Mouse Pad (L), UItra Ince, Kaymaz, Kilitli Kenar, Su Itici, Siyah

Bende önermiyorum pek bilmiyorum mousepad ama brnim 2 3 önce almıştım öncelikle masaya yapışmıyor ve mousepad iyi değil gibi mouse üstünde iyi gitmiyor
  11. gaintar

4000 tl bluetooth kulaklık önerisi

Q30 da kırıldı ama malzeme kalitesi daha iyiysw akabilirim
  12. gaintar

sağ ve büyük el mouse önerisi

serçe parmağımın dışarıda kalmasını istemiyorum. Elim 19.5 cm ye 9 cm . g102 kullanırken elimin serçe parmağı hep dışarıda kalıyordu ve aşırı küçüktü palm fingertip olarak şeklinde kullanıyorum. sensörü kaliteli olsun fiyat olarak 1000 1500 tl arası .
  13. gaintar

4000 tl bluetooth kulaklık önerisi

öncesinde anker soundcore q30 kullanıyordum. Ve kırıldı . Müzik olarak memnun kaldım ama plastik kalitesi kötüydü bence en azından benim için 1.5 yıl içinde kırıldı. Bir de normal hayatımda işitme cihazı kullanan biriyim bu yüzden sesi yüksekte kullanıyorum ve anker q30 da ses dışarıya...
  14. gaintar

Ankara'ya gidince bunalma oluyor

harbiden Ankara bürokrasi şehri
  15. gaintar

💅🏻Ne kadar aşkosun(🥰) testi💅🏻

%0 benimki de
  16. gaintar

🤯Bipolar Bozukluk Testi🤯

Zaten burdan en fazla fikir edenilrisn sorular doğru ama o anlık durumuna göre değişiyor
  17. gaintar

🤯Bipolar Bozukluk Testi🤯

Harbideb herkesin var heralde ama herkesde olabilecek şeyler
  18. gaintar

🌍Gizli Milliyet Testi🌍

En uzak kongolu çıktı da 1711308440 2 millet mi var acaba
  19. gaintar

🌍Gizli Milliyet Testi🌍

Koreli çıktım aga
  20. gaintar

Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 999TL! (Değişti)

7500f için iyi mi yeter mi
Top Bottom