Arama sonuçları: *

1. T

valorant çökme hatası

şimdi gittim windows güncellemesi vardı onu yaptım ve pc yi yeniden başlattım sonra böğle bir hata çıktı
  2. T

valorant çökme hatası

herkese merhaba ben valorant a girerken böğle bir hata ile karşılaşıyorum ne yapmam gerek sistem 8gb ram rx470 ekran kartı ve işlemci intel core i3 9100f 1636194873 yanlış oldu bu forum bir daha yazayım sıkıntı şu oyuna girerken bu hata ile karşılaşıyorum sistemde gördüğünüz gibi
  3. T

siyah ekran birden bire

33 derece
  4. T

siyah ekran birden bire

nasıl bakıcam
  5. T

siyah ekran birden bire

Merhabalar. PC de takılırken bir anda siyah ekran çıkıyor ve 3 4 saniye kalıp geri gidiyor sonra aradan 30 sn geçip bir daha oluyor ama bu tekrarlanma hep olmuyor arada bir oluyor ama çok sinir bozucu bunu nasıl düzeltebilirim ve bir de yeni SSD aldım ondan dolayı olabilir mi SSD: Adata SU650...
  6. T

fortnite fps düşüklüğü ve grafik yüklememe sorunu

tmm dır saolun teşekkürler
  7. T

birde benim bu sistem de bu kadar fps almam normalmi ve ne ssd önrirsiniz 120 gb lik sadece valo ve fortnite oynuyorum
  8. T

yadi ssd mi almam lazım ya da ram
  9. T

11 de oynuyoeum 1623655661 ara da ama yere inin ce çok drop lar oluyor mesela oyunu ilk defa açayım ilk 2 maç droplu oluyor sonraki maçlarda azalıyor 1623655695 ekran kartımı
  10. T

herkeze merhaba ilk önce sistemimi söyliyeyim sistem : rx 470 ekrankartı intel core i3 9100f işlemci 8gb ram h310m-d anakart güç kaynağımı bilmiyorum ve hdd var 300 gb lik şimdi ben normalde en düşük ayarlarda 180 200 170 fps alırken bir anda 100 almaya başladım bazen 150. kapalı alanlarda 180...
  11. T

valorant oynarken donma

hdd var
  12. T

valorant oynarken donma

rx 470 core i3 7. nesil bide 12 gb ram bide sadece valorant'ta oluyor
  13. T

valorant oynarken donma

İlk önce merhaba. Oyunu açıyorum sonra bazen açarken bazen de oyun oynarken donuyor ve 'bırrrrr' diye ses çıkarıyor. Ve oyun donunca hiçbir şey yapamıyorum. PC'yi bazen kablodan bazen de tuşundan kapatıyorum. Bir de Alt Tab'deyken PC kasıyor, fareyi zor döndürüyorum ve Valorant'ı kapatmak...
  14. T

rx 470 ekran kartına dar boğaz olmaması için hangi işlemci olması lazım

Ve aynı zamanda Valorant oyunun içerisindeyken erkran kartı kullanımım %90 civarı iken %1 , %0, %5 lere düştüğü oluyor. Bu bir sorun mudur sıkıntı çıkartır mı ?
  15. T

ben msi fan hızı için yaptığı program var ben o programda fan hızını kaça almalıyım bizim pc ci adma 80 de çalıştır dedi bende 80 de kullandım bi 2 ay filan sonra bizim ark dediki otomatiğe al dedi yani otomatiğe alsam yada 80 e alsam arasında ne gibi fark olur yada ekran kartına zarar verirmi...
  16. T

peki bu pc de darboğazmı olurmu
  17. T

ilk önce likle selamun aleyküm benim ekran kartım rx 470 ve core i3 7. nesil işlemci ve 12 gb ram var bu pc de dar boğaz olması normalmi ha bide şu var ben valorant da 170fps ile 140fps arası alırken orta ayarlarda bia nda 80fps ve 140fps arası almaya başladım sebebi nedir bide işlemci...
  18. T

msi afterburner dan fanları açamıyorum dondu nasıl yapıcam nolur yardım

msi afterburner dan fanları açamıyorum dondu nasıl yapıcam nolur yardım yoksa ekran kartı yanacak nolur yarım edinnnnnnn
  19. T

msi afterburner göstergeler çalışmıyor

beyler bu msi ilk aççtığımızda fanların çalışması için bi seçenek varya işte o dondu onu kulanamıyorum nolur yardım edin nasıl çözecem
  20. T

rx 470 bilgisayarıma olurmu özelikler...

ekran kartı olurmu yani
Top Bottom