Arama sonuçları: *

1. Megatronus

Yardım AKKO MONSGEEK M1 aldım RGB nasıl değişiyor?

hocam switchlerin hepsini takamadım işim olduğundan ama ışığı arttırıyor bence biraz anlamak zor fotodan ama atıcam bitirince
  2. Megatronus

denedim hocam gerçekten çok iyi basım hissiyatı
  3. Megatronus

hayırlı olsun hocam yazılımı nasıl kullanacağınız bu konunun başında da yazıyor bakabilirsiniz
  4. Megatronus

hocam aldım da daha denemedim bugün akşam deneyeceğim deneyince yazıcam
  5. Megatronus

hocam mağazadan aldım ama istanbul içi oturuyorsanız mağazadan teslim almayın kargoları hepsijet ile gönderiyorlar 1 güne geliyor ben biraz salaklık yaptım hızlı olsun diye mağazadan teslim yaptım ama kargoyla aynı bekledim ürünü mağazada ben m1 v5 göremedim ama belki koymuşlardır sonradan ama...
  6. Megatronus

alırken zorlanacağımı düşündüm ama zorlanmadım zaten biz klavyeye çapraz açıdan baktığımız için çok rahat gözüküyor
  7. Megatronus

evrt hocam switchden dolayı düşük bugün dracula switch deneyeceğim
  8. Megatronus

evet hocam açık ışığı fullde hem de 1740002383 hocam bluetooth ile bağlayın windowsta gözüküyor
  9. Megatronus

hocam çok memnunum yani eksi diyebilecek bir şey bulamıyorum bazıları çok ağır diyor ama masada sabit duran bir şey zaten ben 9 şubatta aldım hala hiç şarj etmedim ve şarjı 65 şuan gün içinde ortalama 3 4 saat kullanıyorum
  10. Megatronus

hayırlı olsun hocam
  11. Megatronus

Abiniz Valoda Gold 1 Oldu

kendim çıkmak istiyorum ya boostlanmak istemiyorum evet boostlanmadan çıkmak çok zor ama illa ki çıkacağım birgün
  12. Megatronus

Abiniz Valoda Gold 1 Oldu

o sırada 3 aydır bronz 3 ten çıkamayan ben sanırım lanetlendim ne düşüyorum ne çıkıyorum şaka bir yana tebrik ederim
  13. Megatronus

🔥İndirim [800 TL] 3 Lü ARGB Kasa Fanı Thermalright TL-C12B-S V3 ARGB 120mm

papatya dizilimi yapabiliyorsunuz aynı fanları kullanıyorum çok kaliteliler fiyatına göre
  14. Megatronus

Bu sistemle windows 11 geçeyim mi?

sıfırdan geçin en temizi
  15. Megatronus

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

hocam yapabilirseniz bana da haber verin olur mu ben becerebilir miyim bilmiyorum youtubedan baktım baya ama hiç bulamadım
  16. Megatronus

Orjinal apple şarj kablosu ve adaptörü nasıl anlaşılır 14 pro max için

hocam troy veya gürgençlerden bakın daha ucuz olabilir onlarda apple partnerliği olduğu için güvenilir
  17. Megatronus

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

aynı sorunu ben de yaşıyorum 1 dk içinde kapanıyor bi yazılım getirseler iyi olur bu kadar iyi bi klavyeye yazılım getirmemek saçma bence viada sürekli kablo bağlamak zorundayız
  18. Megatronus

Bu sistemle windows 11 geçeyim mi?

geçmemen hata hocam hiçbir fark yok11 ilk çıktığından beri kullanıyorum
  19. Megatronus

Orjinal apple şarj kablosu ve adaptörü nasıl anlaşılır 14 pro max için

arada çok fiyat farkı yok apple sitesinden veya apple partnerliği olan yerden alın troy gürgençler gibi internette o kadar çok sahtesi var ki orijinaliyle ayırt edemiyorsunuz riske atmayın
  20. Megatronus

Öneri Steelseriesten Klavyeden Akko Klavyeye Geçilir mi ?

hocam aynı klavyeyi kullanıyoruz acaba bu klavyenin uyku moduna geçme süresini nasıl ayarlarız viadan ayarlayamadım
Top Bottom