Arama sonuçları: *

1. frkn_n

Payday 2 Hesabımdaki her şey Silindi

Anlıyorum. Fakat diğer oyunlardaki verilerim saklanırken sadece Payday'de böyle olması normal mi? Hiç bir oyunun veya direkt Steam'in Cloud ayarlarına dokunmadım çünkü. Ayrıca bunu bir kez daha yaşamıştım durduk yere gitmişti.
  2. frkn_n

Payday 2 Hesabımdaki her şey Silindi

Arkadaşlar selamlar, 26 Haziran 2020 tarihinde Steam üzerinden Payday 2 aldım ve yaklaşık 5-6 ay sonra sildim. Bugün tekrar başlayasım geldi indirdim ama silahlarım, param, yeteneklerim, seviyem hepsi gitmiş. Sebebi nedir sizce bu oyunun meraklıları veya bilen birileri varsa yardımcı olabilir...
  3. frkn_n

Metro 2033 Redux Hata

Yardımcı olabilecek yok mu? :(
  4. frkn_n

Metro 2033 Redux Hata

Evet, bir problem bulunamadı ne yazık ki.
  5. frkn_n

ingilizcede bu cümle nasıl kurulur?

Biraz önce googledan tekrar çevirmeyi denedim ama nedense -mış -miş ekleriyle -dı -di eklerini aynı olarak algılıyor. :confused:
  6. frkn_n

ingilizcede bu cümle nasıl kurulur?

Dostum İngilizcem pek iyi değil ama şu şekilde olabilir sen yine de bir kontrol et; Even, a 16-year-old girl got pregnant from someone recently. Later his father found out about this.
  7. frkn_n

Metro 2033 Redux Hata

Öncelikle selamlar arkadaşlar, Epic Games üzerinden aldığım Metro 2033: Redux oyununa giriş yaparken bir sinematik geliyor ve ardından ara sahne başlıyor. Ara sahneyi geçiyorum, ki geçmesem de bir şey fark etmiyor, "previous launch was unsuccessful, would you like to start in safe mode?"...
  8. frkn_n

Windows 10 Driver Sorunu

Çok teşekkür ederim. Çalıştı. :)
  9. frkn_n

Windows 10 Driver Sorunu

Geç oldu kusura bakmayın😂 tamamdır sorun değil.
  10. frkn_n

Windows 10 Driver Sorunu

Bilgisayarım çok çok eski bir bilgisayar ve anakartım Asus p5kpl-am. Ek olarak http://download.viatech.com/en/support/driversSelect.jsp bu sitede via sürücüleri var fakat ses sürücüsü için en fazla 8.1 sürümü var. Yüklesem çalışır mı? Eğer çalışır ise nasıl kurmam gerektiğini söyleyebilir...
  11. frkn_n

Windows 10 Driver Sorunu

Aradım fakat bulamadım ne yazık ki :confused: Veya vardır ama görememişimdir bilmiyorum.
  12. frkn_n

Windows 10 Driver Sorunu

Hayır çalışmıyor. Win 10 pro geçmeden önce via hd kullanıyordum oradan deck yazılımı vardı sanırsam ön jak seçeneklerini açabiliyordum.
  13. frkn_n

Windows 10 Driver Sorunu

Teşekkür ederim fakat bunun bi kontrol merkezi tarzı yazılımı yok mu? Ön jakları aktif etmek istiyorum da.
  14. frkn_n

Windows 10 Driver Sorunu

Konu güncel. Yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  15. frkn_n

Windows 10 Driver Sorunu

Arkadaşlar selamlar, 2 gün önce Windows 10 Pro'ya geçiş yaptım haliyle sürücüler silindi. Ses için VIA HD Audio Driver yüklemek istiyorum fakat Windows'un varsayılan olarak verdiği sürücü bölümüne geldiğimde "Sürücüyü kaldır, Sürücüyü güncelleştir" gibi seçenekler kapalı gözüküyor yani...
Top Bottom