Arama sonuçları: *

1. P

Mx518 Çift Tıklama Sorunu

Bende 2 gün önce aldım sol tık çift tıklamıyor ama bi temazsızlık var böyle değişik tıklayınca bir sürü ses çıkıyor ama üfleyip tıklayınca geçiyor birkaç dk sonra yine aynı sorunu çözdünüz mü siz
  2. P

Logitech G102/203 Lightsync mouselarda Mercury sensör kullanılmıyor!

Bende diyorum arkadaşlarıma G300S alacağınıza bunu alın diyorum 80 lerden kalma ofis mouse u gibi diyorlar ama içindeki o zenginliği görmüyorlar 😅 Bişe sormak istiyorum bide mouse'larda normalde sensörün orda kırmızı ışık yanar MX518 de yok sanırım benimkinde yanmıyor
  3. P

Pardon onu yazmayı unutmuşum heyecandan düzelttim
  4. P

MX518 bugün kargo ile geldi tek kelime ile şunu söylemek istiyorum kullandığım en iyi mouse. HERO 16K sensör kullanıyor zaten bu fiyata bulmak gerçekten zor. Özellikle cs go da düşük sens düşük dpı kullanıyorum dönüşleri olsun sensörü olsun çok iyi 200 TL ye aldım indirimde iken. Kesinlikle...
  5. P

Çok teşekkür ederim. Biraz araştırma yaptım ve MX518 in sensörünün harika olduğunu gördüm. IPS değeri zaten 400 kesinlikle MX518 alacağım. Görüntüsü eski duruyor ama hiç sıkıntı yok önemli olan içi 😅
  6. P

Bir şey sormak istiyorum G102 Prodigy mi almalıyım yoksa G300s mi ? Cs Go da ani dönüşler yaptığım için IPS değeri çok önemli. G300S de 150 IPS , G102 de ise 200 IPS. Ama G102 de kronik çift tıklama sorunu var ne yapıcam şaşırdım
  7. P

Aga sakın alma videosu bile var redditte buraya bırakıyorum. Siyah olan G102 Prodigy beyaz olan ise G102 Lightsync ani dönüşlerde Prodigy takılmıyor ama Lightsync modeli takılma yapıyor. Video
Top Bottom