Arama sonuçları: *

1. E

🔥İndirim Casper Excalibur Intel Core i5 12450H 16GB 1TB SSD RTX4050 Laptop 25.800TL

Hiçbir şey yapamadım hocam pc olduğu gibi duruyor adaptörü satıp yeni bir laptop alacağım ve hakem heyetinede başvurdum ama sanmıyorum bir şey çıkacağını :/
  2. E

🔥İndirim Casper Excalibur Intel Core i5 12450H 16GB 1TB SSD RTX4050 Laptop 25.800TL

Pazartesi anakart arızası verdi götürdüm 59 bin tl onarım ücreti istediler 28k lık laptopa casper almak pişmanlıktır illa ucuz olsun diyosanız nitrolara bakın
  3. E

🔥İndirim Acer Nitro RTX3050 Laptop 22.999TL🔥Amazon

Kesinlikle bunu dusunerekbende dava acmayi planladimzaten bakalim neler olucak
  4. E

Yaklasık iki yıldır kullanıyorum genelde java uzerinden kod dersleri icin aradada lol oynuyorum youtubedan video izlerken fanlar bi anda durdu serviste anakart arizasi oldugu soylendi 59k ucret istediler anakarti nadirmis artik uretilmiyor imis
  5. E

Öyle yapacagım acer nitrolara bakıyorum hayatimda satın alım olarak yaptiğım en büyük pişmanlık casperdan laptop almaktı 😁
  6. E

Ne yaparsaniz yapın excalibur almayın lanet iğrenç bir müsteri hizmetleri kalitesiz parçalar daha bugun 35k tl masraf cikti 3060li laptobum icin anakartin fan bilmemnesi arizalanmis diye 😃
  7. E

🔥İndirim Razer Cobra Mouse 599 TL

Kesinlikle rival 3 ve prime dan üstün bi mouse kayması ve click hissiyatı olsun kontrolu olsun malzeme kalittesi hafif diye dandik gelebilir ama tam tersi cok dayanıklı steelseries alt segmentleri yerine bunu alın bence
  8. E

F310 mu Çakma Dualshock 4 mü?

Aliexpress te kaasim indirimleronde datafrog kol vardi 250 TL'ye almistim kol inanilmaz fp ona bakmanizi oneririm
  9. E

💚💚 [VERİLDİ] XBOX TÜRKİYE'DEN HEDİYE GAME PASS PC ÜYELİĞİ 💚💚

Kanka boyle bok gibi bi firmaninin urununu bu hafta icinde alip yerin dibine girmezsin umarim
  10. E

Hayatimda ne bi xbox urunu kullandim ne de destekleedim diger forumlarda bu nickle sony tarafinda oldugumu gorursun biraz ararsan bana komik gelen sey sadece 180 tltlik bir seye 21 sayfa yazi yazilmasi elinde sonunda vercek adamlar zaten 21 sayfa boyunca rezillik mi yaziyonuz kanka yani
  11. E

Agir solcuyum kanka ama senin akpli olma ihtimalin agir gibi duruyo
  12. E

Begenmek zorunda degil bende begenmiyosan niye kullanıyosun diyorum kanka 😉😉 aynı epic gamesten ucretsiz oyun alip neden rdr2 vermediler demek gibi
  13. E

Kanka kod dagitilirken alma o zaman madem bu sirketten bi kadar memnun degilsin kullanma aboneligini ne diyosun
  14. E

Bazen sadece nankör olunduğunu düsünüyorum adamlaar halledicez diyip sadece 15 saat geçmesine rağmen hala verilmedi diye başlık açılmış ISJSJSNSNW
  15. E

🔥İndirim EPİC GAMES indiriminden bunlar alınır mı

Hazır almışkane mesinlimle rdr2 yi oneririm naysla almayi unutma birde ve burdan gelen epic odulleriylede ucretsiz bir sekilde the wolf among us ve disci elysium alabilirsin he onlar ilgimi cekkmez diyosun telltale definitive series cakarsin o oyjnlar seni 3 4 ay goturur
  16. E

🔥Razer Deathadder Essential Sıcak İndirim🔥

razer cobrayı indirimelrde naysla yaklasık 350 gibi bi fiyata aldım inanılamz bir mouse en azından rampageden geçince öyle taviye ederim deatherr essentialler kasım ayında 440 a kadar inmisti
  17. E

İnceleme Aliexpress'den Data Frog S80 Gamepad İncelemesi

hocam bugün elime ulaştı cehaletime verin bluetoothla nasıl bağlıyoruz
  18. E

İnceleme Aliexpress'den Data Frog S80 Gamepad İncelemesi

Hocam ayni sekilde 15 kaımda aldim 6 gundur ilcemde gozukuyor ama pttden mesaj gelmedi sizdede boyle bi durum oldu mu
  19. E

🔥İndirim 💥 ALİEXPRESS 11.11 VE İLK SİPARİŞ İNDİRİMLERİ 💥

Bi benimki verilmedi heralde
  20. E

EA SPORTS FC 24 321 TL

tüh
Top Bottom