Arama sonuçları: *

1. End Of The Line

1 tb sata SSD Önerisi

TAŞ GİBİ SSD, BETON YETMEZ. Harici ssdnin hiçbir zararı olmaz. Oynadığın oyunları onun içerisine at, mis gibi olur kimse sana dokunmaz.
  2. End Of The Line

Gta 4 mü , Gta 5 mi?

Eğer o oyunun optimizasyonu iyi olsaydı şuan 5 yerine 4'ü konuşuyor olurduk.
  3. End Of The Line

Gta 4 mü , Gta 5 mi?

ABİ BU NE HIZ😀 Benim için hiç sıkıntı değil gerekirse korsan bile indiririz,teşekkürler
  4. End Of The Line

Gta 4 mü , Gta 5 mi?

Uzun zamandır SA oynuyorum. Arada bi GTA 3 atmışlığım vardır. Şimdi yeni birine başlamak istiyorum. Sizce hangisi daha iyi?
  5. End Of The Line

Bilgisayarımdaki zararlı dosyayı silemiyorum yardım!!!

Arkadaşlar lütfen yardım edin... LD player adında android emülatörü yükledim sonra kaldırdım. Dosyayı silemiyorum yönetici izni verilmesi gerekiyormuş halbuki izin verdim silemiyorum. Şüphelendim biraz önce virustotal'de tarattım birsürü zararlı dosya bulunuyor şimdi napıcam bileniniz varsa...
  6. End Of The Line

Çözüldü✓ Gigabyte H610 M K pci 4.0 destekliyor mu?

Şuanlık DDR5 e geçme. Bu ramlerin tepki süreleri çok fazla en iyisi DDR4 te kal. 1705947457 https://m.n11.com/urun/gigabyte-b760m-ds3h-intel-b760-5333-mhz-oc-ddr4-soket-1700-matx-anakart-29988169#...
  7. End Of The Line

Yardım Laptop Windows yükleme ekranında takılı kalıyor

Hocam PC hangi yıldan kalma.
  8. End Of The Line

cpu soğutucusu çokmu gerekli ?

İ5 VE ÜSTÜ
  9. End Of The Line

Intel I9 13900K Oyunlarda 100 derece

Hocam kaliteli olmayan bir sıvı soğutucu seçmişsiniz. Sıvı soğutuyu en kısa sürede değiştirin aksi taktirde işlemciye zarar verebilirsiniz. Kaliteli birde termal macun sürmeyi unutmayın.
  10. End Of The Line

Merhaba arkadaşlar 25.000 TL bütçem var oyuncu laptopu önerir misiniz?

Ben olsam Casper tercih ederdim...
  11. End Of The Line

En iyi telefon kılıfları nedir

Benim için sert plastik tasarım kılıflar.
  12. End Of The Line

Merhaba arkadaşlar 25.000 TL bütçem var oyuncu laptopu önerir misiniz?

https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g770-1245-bfj0x-b-intel-core-i5-12450h-16gb-1tb-ssd-rtx3050-freedos-15-6-144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00002R2PMS...
  13. End Of The Line

Uyguna el konsolu öneriniz varmıdır?

Sahibinden de baktım hocam en ucuzu 27.000
  14. End Of The Line

Ekonomi'nin son hali.
  15. End Of The Line

Daha çok FPS odaklı oyunlar sevdiğim için ve genellikle bazen otobüs yolculuklarında canım sıkılmasın 2 el atayım diye arıyorum hocam 1705858718 Hocam En son teknosa'da 30.000 gözüküyordu şimdi kaç oldu bilmiyorum. 1705858785 Lenovo Legion GO nasıldır hocam?
  16. End Of The Line

WOLFTEAM OYNAMAK İÇİN PC ÖNERİSİ

Sonunda hala Wolfteam oynamaya devam eden biri😭 Harikasın dostum... 1705858415 Ben wolf teami bırakalı neredeyse 5 yıl oluyor.
  17. End Of The Line

Switch lere valorant veya CS yüklenebiliyormu hocam? Oluyorsa öyle temizinden ikinci el bakıcam hocam.
  18. End Of The Line

Öneriniz için teşekkür ederim. Fakat daha çok bilgisayar oyunları (gow,F1,cs2)için arıyorum çok sağolun.
  19. End Of The Line

Sıfır veya ikinci el farketmez. Her önerinize açığım...
  20. End Of The Line

Yardım GTA 4 ile ilgili ciddi bir sıkıntım var!

İnşallah hocam iyi akşamlar.
Top Bottom