Arama sonuçları: *

1. Yunus Emre 16

Bütçeye göre ne yapabilirim

Peki oyunlardaki FPS degerlerin ne hocam? Forza , MK, FIFA fln ne oynuyorsunuz
  2. Yunus Emre 16

Sistemi aktif kullanıyor musunuz
  3. Yunus Emre 16

Param güvende istemeyenler var.
  4. Yunus Emre 16

Hocam, oturduğum şehirde işlemci ilanı yok. Başka şehirlerde var. Risk varmıdır
  5. Yunus Emre 16

3060 ti ın eşleniği nedir peki hocam
  6. Yunus Emre 16

Hocam,7 ye 3060ti bulamadım. Ortalama diyorlar
  7. Yunus Emre 16

Hocam,3060ti yaklaşık 8 9 k civarı. İşlemci ise 3 4 arası. Anakart 2 ye bulunur . Daha ram,SSD, powersupply ,kasa var. Geriye bişey kalmıyor. Ben de öyle düşünüyordum da, bütçeyi hep aşıyo
  8. Yunus Emre 16

Ben de öyle düşünüyorum zaten. Fakat neler alabilirim o konuda yardıma ihtiyacım var
  9. Yunus Emre 16

Dostlar selamün aleyküm. Bütçem yaklaşık 15k civarı (monitör, çevre birimleri vb dahil değil) . Bu fiyata 2.el, sıfır, hazır sistem fln ne yapabilirim? Oynayacağım oyunlar çoğunlukla rdr2,Forza 4 5, Mortal kombat serisi, M&B , FIFA, ve hikaye oyunları (Detroit become human, belki. the last of us...
  10. Yunus Emre 16

Öneri Ekran kartı tavsiyesi acilinden

1080p-2k arası
  11. Yunus Emre 16

Hocam peki bu ekran kartlarından aldığımı farzedersek,uygun fiyatlı çok da yüksek olmayan darboğaz yapmayan bı işlemci önerir misiniz 1739649507 Hocam peki bu ekran kartlarından aldığımı farzedersek,uygun fiyatlı çok da yüksek olmayan darboğaz yapmayan bı işlemci önerir misiniz
  12. Yunus Emre 16

Hocam,aynı fiyata hem 3060 hem 3060ti bulabiliyorum. Ucuz etin yahnisi kötü olur kafasıyla tedirgin oluyorum.8k civarı bir fiyat Ti için normal mi 1739648749 Hocam bütçe arttırma imkanım yok. Ekran kartı tarafında bütçe arttirirsam diğer parçalardan kısmış olcam.uygun fiyata çıkaramam öyle
  13. Yunus Emre 16

Hocam,peki bu önerdiğiniz rx tarafındaki kartlar 3060a nazaran daha mı iyi,3069 ti a göre de nasıl
  14. Yunus Emre 16

Selamün aleyküm forum sakinleri. 8-8.5k bütçem var ekran kartı için. 2.el almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz? Detaylı araştırmalar yapıyorum fakat tam emin değilim hiçbirinden. Rtx3060/ 3060ti , 1080ti,2060s vb kartlar buldum. Önereceğiniz başka bişey varmı? Daha başka bir öneriniz varsa açığım...
  15. Yunus Emre 16

Çözüldü✓ Rx 5600 xt 3500tl deger mi

Hocam konudan alakasız, bu kartın Nvidia tarafından muadili nedir
  16. Yunus Emre 16

Bilgisayar toplayacağım. Parçalar nası

Bu 4060ın muadili rx 6700 XT miydi,yani bu saydığınız rxler 4060dan daha mı iyi
  17. Yunus Emre 16

Hocam ,peki rtx serisinden mi daha mantıklı,yoksa rx mi bu fiyat bandında? Ben her oyunu oynamayı düşünüyorum. Özellikle forzadır, fifadır, BF dir, yüksek oyunları da oynayacağım
  18. Yunus Emre 16

Sıfır fiyatlarıyla bütçeye yetişmez mi. 2. El mi imkanı var sadece hocam
  19. Yunus Emre 16

https://chatgpt.com/share/67adcc58-1c7c-8005-9363-0846879ddfb0 Bu yapay zeka dalgasına sordum dedim bişe öner,toplama kısmında güzel şeyler önermiş. Nasıl peki,bu dalgaya güvenilir mi
  20. Yunus Emre 16

Selamün aleyküm forum sakinleri. Bilgisayar almayı düşünüyorum,fakat hazır sistem mi,kendim toplama mı yapsam bilemiyorum. Bütçe yazılan gibidir. Önce anakart bakmaya başladım. Anakart budur; nasıl iyi mi? https://amzn.eu/d/0ES0TR3 Ddr5 bir sistem toplayacağım. İnternette şuan bu fiyat...
Top Bottom