Arama sonuçları: *

1. chuckschuldiner

BU MODEM AYARI NASIL OLMALI

Merhaba, taşındım ve türknet nakil islemi yaptim onceden fiber turknet kullaniyorum fiber modem ile fakat su an dsl bağlantıya geçmek zorunda kaldım fiber bulunmuyor yeni adresimde. verilen fiber modemi iade edip önceden kullandığım türk telekom modemi kullanmaya başladım boş duruyor diye fakat...
  2. chuckschuldiner

ARKADAŞLAR FC24 İÇİN GAMEPAD

FİFA 24 OYNAYACAĞIM VE PC İÇİN GAMEPAD LAZIM çok bütçem yok ortalama 300-500 arası bir şey lazım
  3. chuckschuldiner

FIBER MODEMI IADE ETMEZSEM NE OLUR?

tp-link modem var elimde fiber turknetin verdiği, nakil işlemi yaptım hala turknetten devam ediyorum ama altyapim yok ve vdsl kullaniyorum su an. fiber modemi 10 gün içinde iade ediniz diyordu yoksa cezası 300tl imiş, iade etmezsem ne olur kullanabilir miyim?
  4. chuckschuldiner

ALDIĞIM KABLO DOĞRU MU?

fiber kullanıyordum fakat taşındığım için vdsl internete gectim, teknik servis evime geldiğinde interneti aktifleştirdi fakat bina içerisindeki kutudan evime bir kablo olmadığı için "telefon kablosu" satın alıp kutuda ki bağlantı ile birleştirip internetini kullanabilirsin dedi. 20metrelik bir...
  5. chuckschuldiner

VDSL ICIN MODEM ONERISI

fiber internet kullanicisiydim fakat tasindim ve yeni evimde turknet vdsl destekliyor fiberi yok ve bana vdsl destekleyen bir modem gerekli oneri verebilirmisinz fiyat araligini pek bilmiyorum ama 500-1000 arasi degisebilir.
  6. chuckschuldiner

SIVI SOĞUTUCU ÖNERISI

2000 falan hocam 1694952435 aklimda bulunan modellerden ama butcem 2k o kadar cikamayabilirim 1694952454 ben bu islerden cok anlamadigim icin direkt bir sivi sogutucu ile cozmek istiyorum desem
  7. chuckschuldiner

SIVI SOĞUTUCU ÖNERISI

Thermaltake Versa T25 ARGB TG 650W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa ASUS PRIME B550M-K 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI VGA DVI mATX Anakart AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci bu bileşenler var sistemimde rdr2 oynarken kasam bayagi isiniyor ve ben anakartın üzerine...
  8. chuckschuldiner

1500TL CIVARI KAYIT MIKROFONU

1500TL CIVARI GUZEL KAYIT MIKROFONU VOKAL VE SESLENDIRME ICIN ONERINIZ VAR MI ACABA?
  9. chuckschuldiner

discord yeni güncelleme ve early hesap

su anlik evet
  10. chuckschuldiner

bir ozelligi olmuyor lakin hos duruyor 1686411805 kurtarir hocam
  11. chuckschuldiner

maybe
  12. chuckschuldiner

discorda yeni bir güncelleme geliyor ve etiketlerler kalkıyormuş ve ilk olarak eski hesaplara acilacakmış bu güncelleme erken dönem destekçili(early) rozetli hesabi olup satmak isteyen varsa ilgileniyorum.
  13. chuckschuldiner

Yardım Gigabyte GeForce RTX 4070 Aero alınır mı?

ustad 8gb vram sıkıntı yaratıyor artik.
  14. chuckschuldiner

4000TL OYUNCU KOLTUĞU ÖNERİ

180-80 civari tum gun degil sadece aksamlari 3-4 saat oturuyorum
  15. chuckschuldiner

su an var gibi https://www.hawkchair.com/urun/m4-siyah-oyuncu-koltugu 1684522879 fakat oturma kismi falan cok ince gibi geldi 4k bandinda daha iyisi var mi acaba cok merak ediyorum diye konu actim
  16. chuckschuldiner

4000tl bütçem var bel ağrılarım yüzünden oyuncu koltuğu istiyormu rahat bir sey
  17. chuckschuldiner

1000TL BUTCEYE MIKROFON ONERISI

dostlar 1000tl butceye mikrofon onerisi alabilir miyim vokal kayitlar yapacagim
  18. chuckschuldiner

BU KULAKLIK İADE KABUL OLUR MU?

6502 sayılı Tüketicinin Korunması hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmelere Dair Yönetmelik gereğince, alıcıların (müşterilerin), teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde cayma haklarını kullanarak sebep göstermeden ve "kargo ücreti ödemeden" ürünleri iade etme hakları vardır. Yönetmeliği her...
Top Bottom