Arama sonuçları: *

1. şakşukacı

Kurtlar vadisi bu müziği nasıl bulurum?

56:03 de başlayan müziğin ismi ne?
  2. şakşukacı

🔥İndirim Poco X7 Pro 8/256 19.299 TL 🔥🔥🔥

Dostum her şeyi iyi olan cihaz amiral gemisi olarak çıkıyor zaten onlarada çoğumuzun bütçesi yetmiyor.
  3. şakşukacı

S24 ultra ram plus kapatınca çok stabil oldu

Bende de S20 fe var. Deneyip nasıl olduğunu yazar mısın. Arka plandaki uygulamaları tutmada sorun oluyor mu?
  4. şakşukacı

Lufian indirimler mağazalarda geçerli mi?

Lufian sweatler inidirmde şuan. Ben şimdi bir mağazasına gitsem bu fiyatlar orada da olur mu yoksa indirimsiz fiyat mı olur?
  5. şakşukacı

Kadir Ipek'in Twitter hesabının engellenmesi

Kendisine karşı duran, durmaya çalışan tüm kuvvetleri gerekirse içeri tıkarak yıkan özgürlükte sınır tanımayan ülkemizin vatandaşları, hoş geldiniz. Burada ambulansa saldırabilir, uyuşturucu satıcılığı yapabilir, hoşunuza gitmedi diye belediyenin yerleştirdiği malları zarara uğratabilir ve...
  6. şakşukacı

Samsung yetkili servis pil değişimi yapar mı?

Geçen yaz ikinci el bir telefoncudan S20FE almıştım. 2025 temmuza kadar garantisi görünüyor. Garanti süresi bitmeden önce servise verip pilinin değiştirilmesini istesem kabul ederler mi? Bilmek isteyenler için yüzde yüz pil boşalana kadar yaklaşık 5 - 5 buçuk saat süre alıyorum.
  7. şakşukacı

Midas vb. kullanmak için banka önerisi

Geçen İş bankasında bir hesap açıp kart siparişimi verdim coin, hisse al sat yapmak için. Fakat Midas'a paramı aktarırken kesintiler olduğunu gördüm. Ufak meblağlar olsada hoşuma gitmiyor. Midas ve diğer borsa platformları için en iyi banka hangisi olur? İkinci olarak daha yeni açtığım İş...
  8. şakşukacı

🔴TUSAŞ TESİSLERİNE BOMBALI SALDIRI !🔴

Onlara kalsa ülkenin bu durumda olmasının sebebi 1938'de ölen Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve lideri Mustafa Kemal Atatürk. Bu saldırıyı yontup biçip kendileri için kullanırlar benden demesi. Devlette şahıslar önemli değildir çıkarlar önemlidir. Bunu en büyük örneği 15 temmuz darbe girişimidir.
  9. şakşukacı

Siyasilerin kendini bilmez ve çıkarcı davranışları, adam gibi bir muhalefet olmaması, her yerde tarikatların olması, ülkenin azınlıklar - mülteciler ile doldurulması, sokakların suçlularla dolu olması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının artık üçüncü sınıf muamele görmesi, işsiz mezunlar...
  10. şakşukacı

Mekanı cennet olsun.
  11. şakşukacı

Yarın bir gün çıkıp iktidar ve yanlıları bu saldırıyı sebep göstererek bir şeyler yapmaya çalışırsa emin olun ki bu saldırı bir tiyatrodur.
  12. şakşukacı

Türkiye Cumhuriyetinin başkentinde böyle bir saldırı gerçekleşiyor. Ve dün canımız kanımız ! siyasilerimiz bir orman çocuğunun çıkarılmasını tartıştı. Ardından böyle şeyler gerçekleşmeye başladı. Bu saldırı bir şeylere vesile olacaktır. Atılacak adımlar için bu saldırı sebep sunulabilir. Bir...
  13. şakşukacı

Ülkenin bitiyor olması

Bilmiyorum sahildeydim. Kız kulesi taraflarını, meydanı falan dolaştım.
  14. şakşukacı

Öcalan tahliyes yolu acacak kanun teklifi mecliste

Bu ülke siyasiler tarafından, koltuğunu ve hazinesini korumak isteyen hainler tarafından satılıyor. Türkiye Cumhuriyeti kişisel menfaatler uğruna satılıyor.
  15. şakşukacı

Unutulmaması için gençliğe hitabe

Ey Türk gençliği! Birinci vazifen; Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dâhilî ve haricî bedhahların...
  16. şakşukacı

Ülkenin bitiyor olması

Evet abisi. Ama biliyorsun Osmanlı yıkılan ve İtilaf devletlerinin oyuncağı olmuş bir devlet.
  17. şakşukacı

🔥 HAYIRDIR? BAHÇELİ'NİN FİYASKOSUNA ERDOĞANDAN DESTEK GELDİ!?

Ben çok yoruldum knk bu işlerden yeminle. Gitseler de ağız dolusu rahat rahat küfür edebilsem, dalga geçebilsem. Düzgün bir muhalefet de yok bana kalırsa bunlar gitse ne olacak. Neyse dostlar sonumuz hayır olsun.
  18. şakşukacı

Ülkenin bitiyor olması

Benim bu ülkeye dair bir beklentim yok. Ne muhalefet ne de iktidar hiçbir şey yolunda gitmiyor. Sadece kendilerini düşünen siyasiler ülkeyi bitiriyor ve kimsenin sesi çıkmıyor. Ülke sessiz bir şekilde işgal ediliyor. Osmanlının yıkılışında azınlık devletler çok büyük rol oynuyor. Son zamanlarda...
  19. şakşukacı

Benim girmediğim sitelerden mail geliyor

Bu yaz Steam'de VAC ban yedim. Nasıl olduğunu öğrenmeye çalışırken meğerse hesabıma başka yerlerden giriş yapıldığını gördüm. Devamında Steam ve mail şifremi değişmiştim fakat mail adresime daha önce girmediğim yerlerden mailler geliyor. Hesabımın güvenliği benim için önemli. Bu neden oluyor...
  20. şakşukacı

İlk tercih indirimi alıyor muyum?

Sonunda bilgi sahibi olan biri. Altıncı tercihim tutmuş ama ilk 5 içinde üniversitenin diğer bölümlerini yazdığım için sordum.
Top Bottom