benim pc 3-4 senedir hep uyku modunda uyuyacağım zaman (Arada sırada kapatıyorum sadece) eskiden sistemi günde 16-18 saat kullanırdım şimdi o süreler düştü.
yinede sistem cayır cayır çalışıyor (Benimde sistemim eskidi de para harcamak istemiyorum.)
kökten sistemi değiştirmeye bak 8400'e güncel hangi kartı taksan darboğaz yapar 7700xt-7800xt vs
He dersen ekran kartını şimdi alıyım sonra bütün sistemi değiştiririm dersen 7800xt al VSR ile sistemi değiştirene kadar kullan.
idare etmeyecek seviyeye yaklaştı rx570/580 şuanda 8 gb vram harici pek + sı yok (hikayeli oyunlar özelinde konuşuyorum online oyunlarda 5600 ile hala cayır cayır oynatır)
4-4.5k üstü verilmez o karta rx6600-6700 gibi yeni kartlara bak derim
1739996461
2k ya rx570 aynı performans güldürdü ama onun harici dediklerin doğru ederi 4 max 4.5k
Lastikli kulaklık kullanmayı seviyorsan ve apple telefona sahipsen Airpods pro al derim ben
Yada Beats bakabilirsin Apple ile tam uyumlu diye biliyorum (airpods özellikleri hariç) onun harici android tarafı için yorum yapamayacağım.
B650S te iş görür ama sonradan 3d işlemci takacaksan X870 almaya çalış örnek bu anakart taş gibi şuanda 13k da bu anakart için ucuz ama x870 alamam dersen tomahawk b650 iyidir
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-mag-x870-tomahawk-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,776135034.html
Valla sıralamada çok insan var yüksek eloda oynayan yazan eden olacağını pek sanmıyorum senin biraz uğraşman gerekiyor youtuberlara yayıncılara gidip falan yada kendi kanalını açıcaksın işte sallıyorum radyant eloda bir gün gibi içerik çıkaracaksın biraz ordan artık şansın varsa yürürsün vs...
Sponsor bulamazsan zor iş o kanka kampüs takımı vs çok büyük çaplı değil sonuçta bi yayıncı tarafından keşfedilirsen anca (esporcu olur wtcn gibi bir yayıncı olur vs ancak öyle yürür gidersin)
Logitech'in lisanslı sensörünü kullanamaz ayrıca rival 3 te SS'in kendi alt-orta arası denilebilecek günü kurtarmalık sensörü var kendimde kullanıyorum. asla 1100 tlyi haketmeyen bir mouse bana hediye gelmişti ordan kullanıyorum aman aman oyunda oynamadığımdan günü çıkartıyor.
Undervoltsuz gitmez, kısa süre idare eder ama zorlar işlemciyi uzun saatler 95 derecede çalıştırmak ömrünü yer. işte valla hocam işe yetişicem siz bakarsınız :)
Onlar yedek kasayı toplarken içinden çıkarılan (mesela ekran kartı braketi ilk fotoğraftaki) parçalar koyuluyor anakart kutusuna senin yapacağın bir şey yok gibi ekran kartını taktıktan sonra
Belki windows kurulu değildir windows kurman gerekir vs