Arama sonuçları: *

1. P

Öneri Türknete geçmeyi düşünüyorum sizce?

Türknet diğer firmalara göre çok pahalı. Ben de kullanıyorum fakat değiştirmeyi düşünüyorum.
  2. P

Rampage Drop Plus tavsiye edermisiniz

Garantiye gönderin 2 ay önce bende de bu sorun vardı gönderdim kablo değişimi yapıldı ve pedlerini değiştirdim şuanlık sorun yok. 1682352507 2 Yıldır kullanıyorum eski fiyatı kabul edilebilirdi fakat bu fiyata rampage ürün alınmaz, adam akıllı yazılım desteği veren markaları seçin.
  3. P

Yardım İşlemcimin Pini Yamuldu

Daha önce başıma geldi, bilgisiz olduğum için hiç risk almadım, bilgisayarcıya götürdüm. Tavsiyem bir bilgisayarcıya götürüp yaptır. Gücü fazla uygularsan daha farklı sonuçlar olabilir.
  4. P

Teknobiyotik ne berbat bir firma yazık

1 kere sistem aldığım bir firmaydı, bir daha asla bulaşmam. Gerek müşteri hizmetleri olsun gerek satış sonrası destek olsun inanılmaz vasat bir firma. Aldığım sistem sürekli mavi ekran veriyordu taktıkları ram bozuk çıktı ve şanssızlık yetmezmiş gibi kargo şirketi ramimi kaybetmişti iadesini...
  5. P

Ucuz Oyun Sitesi Buldum!!

Çalıntı hesap veriyorlar size hocam boşuna paranızı harcamayın, sadece kullanıcı adı ve şifre teslim edilir, e-maili üstünüze alamazsınız ve max 1-2 gün oynarsınız ya şifresi değişir ya da banlanır.
  6. P

Yardım Papara alınır mı ve güvenilir midir?

Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. 3 yıldır sorunsuz şekilde kullanıyorum, güven sıkıntın varsa sanal kart açarak bir süre kullanabilirsin. Kiralama muhabbetlerine bulaşma yeterli. +Yönleri aboneliklerde cashback vermesi -spotify, netflix, exxen ve yeni eklenen amazon prime için %50 cashback...
Top Bottom