Arama sonuçları: *

1. R

4 aylık YKS çalışma programı yapabilecek var mı?

Arkadaşlar selam, 4 ay içerisinde güzel netler yapmak istiyorum. Gereksiz konulara çalışmak istemiyorum. 0'dan çalışmak istiyorum. Garanti konular çalışmak istiyorum. Sayısal 170-190k sıralama girsem yeterli oluyor. Diploma net 68. Bu nedenle bana çalışma programı yapabilecek var mı?
  2. R

4 ay çalışarak hemşirelik tutar mı?

Arkadaşlar selam, 2 yıl sonra anlık kararla okumaya karar verdim. 22 yaşındayım. Temelim kötü, son 1 haftadır çalışıyorum. Ben bu işlerden anlamıyorum sınav konusunda bu nedenle hemşirelik bölümü okuyacağım, en kötü net ve en fazla kaç net yapmam gerek TYT ve AYT'de? Açıklar mısınız? Ayrıca...
  3. R

Ösym başvuru yapamıyorum

seçtim ama yinede bunu demekte. Muğla milas oturuyorum ve muğla milas seçtim. 1738845051 seçtim ama yinede bunu demekte. Muğla milas oturuyorum ve muğla milas seçtim.
  4. R

Ösym başvuru yapamıyorum

Arkadaşlar selam, başvuru yapmak istiyorum. Kayıt olamıyorum. Yardımcı olabilicek birisi var mıdır??
  5. R

Şarkı sözlerini değiştirip yapay zekaya söyletmek telif sebebi olur mu?

Merhaba, YouTube'da şarkıların sözlerini değiştirip YouTube'da cover şeklinde söylersem telif hakkı oluyor mu? Mesela örnek omuzumda kelimesi olmadı değiştirip yapmak istiyorum kısaca o şarkının birkaç basamakları değiştirmek telif hakkı sayılır mı?
  6. R

YAPTIĞIM ÇALIŞMAYI NASIL AKTARABİLİRİM

visual stutio'dan yaptığım kodlama website yaptım bu kodlamayı kendi websiteme nasıl aktarabilirim örneğin godady .com satın alsam oraya yapmış olduğum temayı nasıl yükleyebilirim
  7. R

2024 yılında alınabilicek telefon önerisi

Fiyat konusunda 15 bin tl vardır, bu yıl alınabilicek güzel telefon önerir misiniz?
  8. R

20-25 Bin lira arası bir masaüstü bilgisayar

20-25 Bin lira arası bir masaüstü bilgisayar önerir misiniz?
  9. R

Yeni aldığım kulaklık ses gelmiyor

yan bilgisayarımda denedim malesef çalişmadi.
  10. R

yan bilgisayar deneyeceğim.
  11. R

Hocam selam tekrardan kaplosuyla takınca ses geliyor usb ile takınca gelmemektedir.
  12. R

deli oolucam ya
  13. R

evet seçtim
  14. R

Merhaba bu kulaklığı aldım telefondan bağlandığımda direkt ses geliyor pcden gelmiyor. ses var benim kulaklığma gelmiyor https://www.hepsiburada.com/havit-gamenote-fuxi-h3-gaming-oyuncu-mikrofonlu-kulakligi-7-1-4-modlu-bt-2-4ghz-type-c-3-5mm-p-HBCV00004UC9X1?magaza=HAVIT
  15. R

TurkNet ms problemi nasıl çözülür?

Merhaba arkadaşlar, 3 hafta önce internetimi değiştirdim. TurkNet internete katıldım. 3 hafta boyunca internetim gayet iyi bu konuda asla problemim yok indirme hızım upload hızım gayet iyi fakat internet ms yüksek 30 Riot Games oyunlarında benim 15 ms almam gerekir eski internetimde 15 ms...
  16. R

TÜRK NET PİNG SORUNU

ohohooh çok.
  17. R

TÜRK NET PİNG SORUNU

1709141945 eski internetimde 8 ms'di
  18. R

TÜRK NET PİNG SORUNU

Arkadaşlar selam, bugün internet değiştirdim ve türknet geçtim. İnternet kuruldu 100 MB güzel gayet sorunsuz çalışıyor. Fakat pingim çok indirme vb çok iyi ama sadece ping çok TÜRKNET ile görüştüm onlarda aktivasyon tamamlanmadığı için öyle dedi fakat aktivasyon tamamlandı az önce hala internet...
  19. R

MSI ANAKARTIMI GARANTİYE VERMELİ MİYİM?

Merhabalar ben MSI anakart aldım fakat ekrana görüntü vermiyor. Bende bilgisayarcıya götürdüm şase yaptığını, bu şaseyi kendisinin tamir ettiğini, biosunun güncel olmadığını kendinin güncellediğini ve bu durumu düzelttiğini söyledi. Anakartım, RX580 Nitro+ ekran kartımda yine görüntü vermiyor...
Top Bottom