Arama sonuçları: *

1. Burak.twitchNietral

Vakıf Üniversiteleri %50 İndirim Nedir?

Arkadaşlar bölümlerin puanları yazan %50 indirim gibi şeyler o puanda olan herkese mi veriliyor nasıl oluyor aydınlatırsanız sevinirim.
  2. Burak.twitchNietral

Sorumluluklar Hakkında

şuan 12 ye geçicem ve 3 dersten sorumluluğum var (Mat,Fizik,Biyoloji).Matematik vericem fakat diğerlerine pek kafam basmıyor.Bazıları da edebiyattan geçsen yine de diploma alabiliyorsun diyorlar bazıları ise alamazsın .Ben yine de calısıp geçmeye calısıyorum fakat içimi rahatlatmam lazım bu...
  3. Burak.twitchNietral

Yurtdışında okumak için hangisi daha mantıklı?

Arkadaşlar ben bizzat sınavına girip danışmanlk vesaire İtalya da okumak istiyordum fakat geçen bir tanıdığımı erasmus la gidebilirsin dedi.Benim aklıma yatmadı fakat size sormak istedim nedir bu erasmus,hangisi daha mantıklı olur ? 1 2 yıl burada okuyup gitmek bana mantıksız geldi.Şuan da...
  4. Burak.twitchNietral

Okul nakil sonrası ne yapılmalı?

11.sınıfım nakil aldım e okulda onaylandı yazıyor ama okula gidip herhangi bir şey yapmam gerekiyor mu?
  5. Burak.twitchNietral

Kemal Hasoğlu Anadolu da Okuyan Var mı?

Arkadaşlar kemal hasoğlu anadolu bahçelievlerde okuyan varsa özelden yazabilir mi?
  6. Burak.twitchNietral

Hangi hocadan not istemeliyim?

Bugün çok değişik bir şey başıma geldi.Nakilim kabul oldu fakat farkettim ki not ortalamam 69.5 te kalmış.Sonradan biri not girmiş.Şimdi ben hangi hocadan not istemeliyim nakillerde bugün kabul oldu kimseyi tanımıyorum.Sizce ne yapmalıyım?
  7. Burak.twitchNietral

Bu okul nakilleri ne zaman açıklanacak?

3 haftadır bekliyorum. Önceden de yaptım 1 2 hafta kaldı yine böyle sıram yükseldikten bir kaç gün sonra açıklandı. Yine öyle olmasını istemiyorum. Ne zaman açıklanıyor bu nakiller var mı bir günü?
  8. Burak.twitchNietral

Sorumluluk sınavı hakkında

Arkadaşlar şuan 11 im ve edebiyat dışı 3 4 derste sorumluluğum var 12 ye kadar birini dahi vermemiş olsam okulu bitirmemiş mi sayılıyorum yoksa edebiyattan kalmadığım için geçiyor muyum?
  9. Burak.twitchNietral

Nasıl inşaat şirketi kurabilirim?

Arkadaşlar İtalya da Inşaat Mühendisliği okuyup kendi şirketimi açmak istiyorum fakat ne gibi adımlardan geçmem gerekiyor, ne yapmalıyım? Varsa bilginiz yardımcı olursanız sevinirim..
  10. Burak.twitchNietral

IELTS Için Nasıl Bir Yol İzlemeliyim?

Arkadaşlar IELTS sınavı için nasıl çalışmalıyım. B2 seviyesinde ingilizce öğrenmem gerek ve şu an fena değil A2 den iyi diyebilirim.Hangi konulara çalışmam gerek, test kitabı mı almalıyım yoksa kurs şart mı?
  11. Burak.twitchNietral

Inşaat mühendisliği geleceği var mı ve okumalı mıyım

Arkadaşlar şuan 11.sınıfım ve seneye İtalya da üniversite okuma ihtimalim çok yüksek. Sizce ordan sonra iş bulabilir miyim, iyi bir gelirim olur mu? Mimarlık ile arasında cok kaldım fakat bu yönde karar verdim sizin düşünceleriniz nelerdir. Türkiye de olmasa bile Avrupa da rahat edebilir miyim?
  12. Burak.twitchNietral

Yurtdışı eğitim danışmanlığı

Arkadaşlar ben üniversiteyi İtalya da okumak istiyorum ve bu işlemleri kolaylaştıran danışmanlıklar var. Pisa edu, sizce gerek var mı kendi başıma burs falan halledebilir miyim. İnternette birçok videoları var en güvenilir bunu bulabildim. Varsa fikriniz yardımcı olursanız sevinirim ...
  13. Burak.twitchNietral

İtalya da Okumak Için Gerekli midir?

Arkadaşlar şuan 11.sınıf öğrencisiyim ve İtalya da mimarlık okumak istiyorum. Baya araştırdım fakat cevabını tam bulamadığım bir şey var. Bazı bölümlere kendi sınavları yola girerken bazı bölümlere de lise diploması puanı vs ile giriliyor sanırsam. Mimarlığın kendi sınavı var ama diploma notu...
  14. Burak.twitchNietral

Yks Için Nasıl Bir Yol İzlemeliyim

Arkadaşlar 11.sınıfım ve yarısı bitti. Belki de biraz geç kalmışımdır bilmiyorum ama yarından itibaren sıkı ve verimli bir program hazırlamak istiyorum. Videoları araştırdım fakat hangi dersten başlamalıyım hangi sınıftan başlamalıyım kafam karışık. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Top Bottom