Arama sonuçları: *

1. Suleymenis

Hoca Sistem Toplama Ödevi Verdi, sistem topladım

NOT: Aslında Pek bir şey Bilmiyorum Sİstem Toplama Konusunda Ama BİLİYORMUŞ Gibi Yapmak İstedim! Yanlışlarımı Düzeltsenize Anakart - 543TL Gigabyte B450M S2H V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Ryzen 3000 Serisi ile Uyumlu İşlemci - 891TL AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci...
  2. Suleymenis

5000TL Monitör Dahil Sistem Toplama Ödevi? Sizede Sorayım Dedim :)

Canım Hocam Saolsun Bize Böyle Bir Ödev Vermiş Bende Sevdim Ödevi. Daha Yapmadım Ama Yaparken Buradan Bildirim Alıp Tavsiyelerinize Uymayı Bekliyorum.
  3. Suleymenis

Toplayım Aldık Bir PC h.o 'mu g.o' mu?

Nerden Baksan 5300TL Tuttu Sistem Ama Okumadan Geçmeyin. MONİTÖR DAHİL DEĞİL! --/ Ryzen 3 3100 (989TL'di 6 ay taksit ile 1023TL'ye Almak Zorunda Kaldım Siz 989TL'den Hesaplayın) --/ MSİ GTX 1650 Super Gaming X ( 2123TL'di ben indirim kuponu vs kullanarak 2058TL ye Aldım Ekran Kartına Fazla...
  4. Suleymenis

Sistem Topladım Bi Bakın Agalar

Monitör Var En Başta Bunu Belirtmek İsterim. (569₺)-Anakart; https://m.n11.com/urun/gigabyte-b450m-s2h-amd-b450-3600-mhz-oc-ddr4-soket-am4-matx-anakart-864230?magaza=zonebilisim (1889,99₺)-Ekran Kartı...
  5. Suleymenis

4K Bütçe Monitörsüz PC Önerisi

Eğer Mümkün İse; "Arkadaşlar 4000TL Bütçem Monitörsüz PC Toplamak İstiyorum Fakat Bir Kaç Sorun Var." Birinci olarak, pc toplama konusunda en ufak bir bilgim yok (hangi anakart'a hangi işlemci uyar gibisinden) İkinci olarak, AMD İşlemciler sağlıksız diye duydum maximum performansta çalıştığı...
  6. Suleymenis

Teknobiyotik A2.5 Sistem Alınır mı?

PC/PARÇA Fiyatları İnene Kadar Para Biriktireyim Dedim Fakat İncek Gibi Durmuyor Günden Güne Fiyat Sürekli Ufak Ufak Artıyor. Bende Artık 3500₺ En Azından Yeter Diye Düşündüm Hazır PC Olarak Aklımda Tekno Biyotik A2.5 Sistem Var. Fakat PC Toplamaktan Asla Anlamadım 3500₺'niz Olsa Nasıl Bir PC...
  7. Suleymenis

İLANDA GÖRDÜĞÜM SİSTEM NE KADAR TUTUYOR?

Öncelikle Selam Arkadaşlar Bir Satış Uygulamasında Full Setup PC İlanı gördüm. İlanda Kasa İçindeki Parçalar Verilmiş ve Fiyatı Parçalara Göre Uygun Gibi Duruyordu Kasayı Karşılaştırmak İçin, Kendimde Toplayınca İnternet Üzerinden Arada Yaklaşık 1700₺ Fark Olduğunu Fark Ettim. Acaba Benmi...
Top Bottom