R6 oynarken 15-20 saniye aralıklarla fps normalken 4-5 saniyeliğine 0'a düşüyor. Ayarlar Çok yüksekte ve 75FPS alıyorum sabit. Bu durum her oynadığımda olmuyor mesela 4-5 maç atıyorum sonra aniden bu durum başlıyor ya da o gün hiç olmuyor rastgele bir şey. Yani anlayamadım sorun donanımsal mı...
15-20K arası kamerası iyi olan bir telefon arıyorum. Manzara, bina, makro çekim fotoğraflarını seviyorum. (özellikle makro) Yardım ederseniz sevinirim.
Kendi faremin tekerleği bozuldu ve artı olarak çok ağır bir mouse olduğu için artık yormaya başladı. Maksimum 400 TL mouse önerilerinizi beklerim tabii ki 5-10 TL fazla olsa da olur. Hafif olması güzel olur ve oyunlarda çok agresif kullandığım için hızlı haraketlerde takılmayacak bir mouse lazım.
Selamlar, Valorant'dan sıkıldığım ve cs'ye geçtiğim için hesabı satma kararı aldım. Hesapta anlık ban bulunmamaktadır. Güvenilir birisiyimdir ciddi düşünen bu işlerden anlayan birileri yazsın lütfen. Şöyle bir şey var ödemeyi Steam Cüzdan Kodu olarak almak istiyorum 400TL'lik neden böyle...
İnternetim olmasına rağmen ve bazı şeyler açmasına rağmen youtube da aratma yapamıyorum bağlantI sorunları diyor, google'da arama yapamıyorum internet yok diyor ve s ve s