Arama sonuçları: *

1. Aziz G.

(Ryzen 3 3100 ve 1650 Super Ekran Kartlı) Pcm Ne Kadar Eder?

Arkadaşlar hepinize merhaba, iyi forumlar. Zamanında vatandan aldığım toplama kasam ve ekipmanlarım var. Garantisi biteli sanırım ya 6 ay civarı yada 1 yıl civarı oldu. Üniverstede olunca 2 yıldır neredeyse açıp kullanma imkanım olmadı. Üstünü örttüm öyle duruyor. Her neyse sizden istediğim...
  2. Aziz G.

Öneri Samsumg watch 6 44mm kordon önerisi.

Bazı modeller tüm seriye uyumlu oluyor fakat watch 6 iöin uyumlu mu bilmiyorum
  3. Aziz G.

Öneri Samsumg watch 6 44mm kordon önerisi.

Tekrar konu açmayayım hazır bulmuşken Kulanan varsa watch 5 44 mm içinde önerileriniz var mı ?
  4. Aziz G.

Çözüldü✓ SteelSeries Yetkili Servis

Bu postu gördüğüm iyi oldu bende arıyordum fakat bulamadım.
  5. Aziz G.

Excalibur G870 FPS Sorunu

Dostum genel olarak driverlerı kurdun mu ? Casper sistesine gir ve destek kısmından driverları indir. Geforce sitesine git istersen direkt olarak ekran kartı sürücüsünü kur istersende geforce experienceyi indir bu uygulama nvidanın ve ekran kartı driverlarını otomatik günceller. 1692358508...
  6. Aziz G.

A101 İstifa Sonrasında Maaş Kaç Gün İçinde Yatar ?

Arkadaşlar belli bir süredir 101 de çalıştım ve sağlık sorunları nedeniyle çıkış yaptım ve istifamı verdim. Geçtiğimiz günlerde istifam işleme alınmış olacak ki sigorta aktif durumdan pasife geçmiş. Yani resmi olarak iş sonlandırılmış. İçerde 8-10 günlük bir alacağım var. Daha önce böyle bir...
  7. Aziz G.

Yardım Arkadaşlar hızlı bir şekilde amazondan laptop önerebilir misiniz?

Laptop almayı düşünüyorum derslerimden dolayı oyuncu laptobu alacağım en sıkıntısız laptop hangisidir max 22k bütçem var duruma göre 20k ya da düşebilir bunu gören hızlı bir şekilde öneri yapabilir mi?
  8. Aziz G.

Yardım Superbox Modemin Sinyal Gücünü Nasıl Arttırırım?

Arkadaşlar daha önce bir konu açmıştım. Superbox cayma bedeli 800 civarı çıkınca kalan 5 ayda kullanmaya devam edeyim dedim. Modemin yerini oda içinde farklı yerlere koysam da sinyal gücü çok değişeken az çnce -95 dbi a kadar çıktı ve gerek internette gezinme olsun, gerek de oyun oynama olsun...
  9. Aziz G.

Photoshop da yaptığım katmanlar birleşti/nasıl ayırırım?

dostum cevap veremediğim iöin kusura bakma geçen ki olaydan sonra tekrardan oturdum pc başına yapmaya 2 saatin sonunda bitirdim bu sefer .psd uzantılı olarak kaydettim ve kontrollerimi sağladığımda bir sıkıntı olmadığını gördüm ve dosyayı hocaya attım 1681481844 yardımcı olan ve yorum atan bütün...
  10. Aziz G.

daha göndermemiştim açıp kontrol edip gün içinde atacaktım fakat böyle görünce katmanı konu oluşturdum malesef tekrar yapmam gerek galiba
  11. Aziz G.

anladım teşekkür ederim :(
  12. Aziz G.

katmana sağ tıklayınca bu ayarlar çıkmakta çok mu geç :(
  13. Aziz G.

1681373026 malesef gelmiyor denedim
  14. Aziz G.

dostum sana zahmet aşamaları anlatır mısın bu işlerin cahiliyim birazda şuan katman bu şekilde nasıl bir yol izlemem gerekli sağ tıklayıp katmanı çoğalt mı diyeceğim
  15. Aziz G.

hyr böyle bir ayar yapmadım malesef 1681372526 tekrar uğraşmamam için bir ayar var mı? eğer varsa hemen yapayım
  16. Aziz G.

Arkadaşlar merhaba üniversite ödevi için bir afiş yaptım. Hocamız 300 dpi dan 72 ye çekmemizi istedi. Srgb den de cmyk ya çekmemizi istedi. (A4 boyutunda afiş) Dosyayı kaydettikten sonra fark ettim bütün katmanlarım birleşmiş. Katmanların görünmesini istiyordu.(Metin kısmı,görsel ve logolar...
  17. Aziz G.

Öneri Max 500 TL F/P Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Önerisi

kulaklığın markası nedir dostum
  18. Aziz G.

Öneri Max 500 TL F/P Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar hepinize merhaba hazır amazon bahar indirimleri başlamışken kulaklık almak istedim Kulak içi sorunsuz bluetooth kulaklık arıyorum müzik ve arama yaparken kullanacağım Varsa böyle bir kulaklık önerisi olan yapabilir mi ? Çok inceledim ama her incelediğim kulaklıkta sorunlar vardı...
  19. Aziz G.

Yardım Hangi rami almam gerek

2 sininde en ucuz fiyatları arasında 40-50 TL oynuyor hocam
  20. Aziz G.

Yardım Hangi rami almam gerek

Arkadaşlar sistemimde hali hazırda Kingston hyperx 8gb ddr4 3200 MHz ram bulunmakta galiba cl16 Ekstra ram alacağım fakat fiyat farkı var hyperx yerine Cl değeri aynı olan Kingston beast 3200 MHz ve ddr4 alsam parça uyumlu olur mu? Sorun çıkar mı yada gidip hyperx mi alayım?
Top Bottom