Arama sonuçları: *

1. Hoyrat

Zübük filmi sansürsüz nerden izleyebilirim ?

zübük bence
  2. Hoyrat

Yardım İşlemci GHz 0,53' Sabitleniyor

kendini korumaya alıyor ondan öyle. bakım yapınca düzelir.
  3. Hoyrat

Matematik hocam çok düşük sözlü veriyor.

Alakasız olacak ama öğretmen ne yaparsa yapsın zor olacak ama takma sen sadece dersine odaklan. hayatının her yerinde karşına çıkacak öyle kişiler düşünüp boş yere kafanı dağıtma. mezun olunca unutur gidersin. simdi düşündüğün kalır sadece. sen vicdanen rahat olduktan sonra gerisi çok önemli...
  4. Hoyrat

Öneri 4000TL MOUSE ÖNERİSİ BEKLİYORUM

https://www.vatanbilgisayar.com/razer-deathadder-v3-pro-kablosuz-mouse-siyah.html
  5. Hoyrat

Bu sistem 17.000 eder mi

etmez
  6. Hoyrat

Razer Ornata V3 TKL hakkında yorumlarınız nedir?

haklısınız ama market klavyesini bile yıllarca kullanabilmiş biriyim. daha önce kaliteli klavye almadım hiç
  7. Hoyrat

silinmesinin çok bir önemi yok. bi yerden sonra zaten tuşlara bakmak gerekmiyor. yıllardır bakmıyorum zaten. 1729703477 en son klavyem bozulduğu için acil lazım olmuştu ve gidip marketten aldığım klavyeyi kullanmıştım yaklaşık bir senedir o vardı. o yüzden değiştirmek istedim. bu seferde farem...
  8. Hoyrat

tamam fiyat olarak hak etmiyor ama performans olarak nasıldır?
  9. Hoyrat

dün almış bulundum. neden tam olarak alınmaz bilgi alabilir miyim?
  10. Hoyrat

evet kullanılıyor. sadece dün kullandım 2 saat civarı filan. genel olarak memnunum ama hiç mekanik kullanmadım o yüzden eksikleri nedir bilmiyorum
  11. Hoyrat

dün vatan bilgisayara fare almak için gittim ve gitmişken klavye de almak istedim. bunu aldım. doğru mu yaptım yanlış mi bilmiyorum. nasıl bir klavyedir? bilenler yorum yapabilir mi?
  12. Hoyrat

2 SİSTEM ARASINDA KARARSIZIM YARDIMCI OLUNNN

2. yapıştır kardeşim güzel sistem. fiyatta iyi bence
  13. Hoyrat

gerçi fiyat farkı olsa da 2. sistem alınır 1729468061 fiyat nedir bu arada?
  14. Hoyrat

2. sistem daha iyi. aynı fiyat durumunda 2. sistem alınır
  15. Hoyrat

Yardım Kablosuz Fare Önerisi

x7 nin ölçülerini bilmiyorum hiç nerden bulabilirim? 1729458229 şuan evde de değilim işte olduğum için ölçme şansım da yok. ama vatan da filan denediğim de elime oturan bulamamıştım. yaklaşık 7 8 yıldır kullanıyorum bu mouse artık elim iyice ölçülerine alıştı.
  16. Hoyrat

şuanda bulunmuyor galiba 1729457536 görüntüsü biraz küçük göründü elime göre galiba 1729457561 ölçüler yakınmı x7 ye göre
  17. Hoyrat

https://www.vatanbilgisayar.com/a4-tech-kx-2810bk-kablolu-gamer-klavye-mouse-set.html Burda ki fareyi kullanıyorum yıllardır. artık eskidi ve elime oturan fare arıyorum. bunun ölçülerini bilmiyorum buna benzer olan kablosuz fare arıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır?
  18. Hoyrat

Beyaz sistem toplamak riskli mi ?

hocam bu zevk meselesi eğer ki çok takıyorsan fazla verdiğin miktarı çok düşünmemen lazım. Önemli olan sen ne kadar takıntılısın. her şey sende biter. bana kalsa hiç farkı yok.
  19. Hoyrat

Beyaz sistem toplamak riskli mi ?

beyaz toplama kafan rahat etsin ^^
  20. Hoyrat

Dizi tavsiyesi bekliyorum.

Chuck dizisini tek geçerim hala öyle bir içine çeken dizi bulamadım. tavsiye ederim.
Top Bottom