Arama sonuçları: *

1. Y

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

Valla 35 i bile çok FP bir ürün varsa diye yazdım hocam pek param yok, üst düzey grafiklerde oynama gibi bir saplantım yok FPS düşmeden oyun oynatsın kronik sorunu olmasın yeter bana
  2. Y

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

25-35k arası oyun bilgisayarı önerir misin hocam haftalardır bakıyorum ve sürekli fiyatlar artıyor
  3. Y

Bu laptop alınır mı fiyatı ucuz geldi

https://www.incehesap.com/msi-cyborg-15-a13vf-895xtr-15-6-144hz-freedos-full-hd-gaming-oyuncu-notebook-fiyati-70386/?fbclid=PAY2xjawImoGhleHRuA2FlbQEwAGFkaWQBqxgRLctSZgGmtGn7MgRtc9aNDeKpIRA7Z2r6EveYFXDwE4yMZ6YbCIs-dhKuMGHonMJ-_aem_1A7c_jewXbKjqHckSVSkFw&utm_campaign=PR%20-%20MSI%20%C3%96zel%20-%2...
  4. Y

İade ve değişim haklarım

👍👍 Teşekkürler hepinize ilgilendiğiniz için umarım sorun yaşamadan çözerim
  5. Y

İade ve değişim haklarım

Teşekkür ederim hocam bu arada CPU kullanimi hep bu şekildeydi 20 küsürleri hiç geçmedi daha mı yüksek olması gerekiyor
  6. Y

İade ve değişim haklarım

2. Gün değil hocam 3.5 ay falan oldu geçen hafta başladı sorun 1713972978 Hocam normalde 45-50 derecelerde çalışan bilgisayar bir anda 70-80 arası çalışmaya başladı bir şey yapmıyorum dümdüz Google Youtube falan açık 1713973005 Teşekkür ederim hocam 1713973088 Birde alalı daha 3-3.5 ay oldu...
  7. Y

İade ve değişim haklarım

Peki Peki bana bakım onarım yaptık deyip geri vermeye çalışırlarsa bozuk ürünü reddetme ve iade veya değişimde diretme hakkım var mı onu merak ediyorum hocam önemli olan o
  8. Y

İade ve değişim haklarım

Peki benim soruma yardımcı olabilecek bir cevabınız var mı hocam
  9. Y

İade ve değişim haklarım

Yılbaşında vatan bilgisayardan Asus marka bir laptop aldım ve geçen hafta aşırı ısınma ve fan gürültüsü başladı 2. Günden vatana değişim ve iade için verdim ve şimdi Asus müşteri hizmetleri arayıp gerekli kontroller yapılıyor şu anda bir sorun yok gibi gözüküyor ama kontrollere devam edip sizi...
  10. Y

Vatan bilgisayar değişim talebi

Olması gereken o değil mi zaten
  11. Y

Sorun değil ya bende adam direk değişim yapalım dedi ben ısınıyor dedikten sonra ikiletmedi bile ama onu iade edip başka yerden daha ucuz bir şey alsam mı diye düşündüm fakat değişim talebini iadeye dönüştürebilir miyim sonradan onu merak ettim 1713649578 Ya hocam şey düşündüm daha ucuz bir şey...
  12. Y

Arkadaşlar merhaba vatan bilgisayardan yılbaşında Asus marka bir laptop almıştım ama daha 4 ay olmadan aşırı ısınmaya başladı bende salı günü bilgisayarı götürüp değişim talebinde bulundum ama yanlış mı yaptım bilmiyorum şimdi gitsem para iadesine çevirebilir miyim olayı bilgisi olan var mı?
  13. Y

fiyat performans kasa önerisine ihtiyacım var

arkadaşlar fiyatlar dahada artmadan kasa ve monitör almak istiyorum maks 30-35 k ya kadar çıkabilirim ama daha uyguna önerileriniz olursada mutlu olurum lütfen yardımcı olur musunuz
  14. Y

fiyat performans kasa önerisi acil

arkadaşlar fiyatlar artmadan kasa ve monitör almak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz maks 30-35k ya çıkabilirim ama gerek yoksa uygun bir şeyler önerir misiniz
  15. Y

arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum

hazır kasalar hocam bunlar dediklerin çıkmıyor nasıl yapabilirim
  16. Y

arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum

bu sistemleri oluşturdum alınır mı veya daha iyi önerileri olan varsa tavsiyelere açığım -sharp- Intel Core i5 12400F 4.40GHz 18MB Önbellek 6 Çekirdek Soket 1700 10nm İşlemci 1 ASUS PRIME B660M-K 5333MHz(OC) DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATX Anakart 1 GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4...
  17. Y

arkadaşlar bunlardan biri alınır mı yardım eder misiniz

birbirine yakın sistemler ama hangisi mantıklı veya daha iyi önerisi olan acil yardımcı olabilir mi -ride- Intel Core i5 12400F 4.40GHz 18MB Önbellek 6 Çekirdek Soket 1700 10nm İşlemci 1 GIGABYTE H610M H V2 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 USB 3.2 HDMI D-Sub mATX Anakart 1 GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah...
Top Bottom