Arama sonuçları: *

1. C

yeni sistem topladım fakat bilgisayar açılmıyor

hayor hocam uyari isiklari yanmiyor
  2. C

tekrardan up 8 pinli cpu güç girisini cikardigimda bilgisayar calisiyor fanlar donuyor fakat goruntu yok cpu guc girisini takinca yine ayni sorun oluyor internetten biraz arastirdim kisa devre diyolar fakat anakart sıfır yani arizali olma ihtimali dusuk gibi geldi bana daha once boyle bir sey...
  3. C

up hala cozemedim sorunu yardim lutfen
  4. C

up yardımcı olabilecek biri yok mu
  5. C

Merhabalar yeni bir sostem topladım özellikleri: İşemci: Ryzen 7 3700X Anakart: Asus tuf gaming x570 wifili Ekran kartı: MSI gtx 1660 super gaming x modeli videoyu yukledim neden boyle oluyor acaba powerım 650 watt 1605888621 https://streamable.com/cnug9o 1605889663 bilgisayari acmaya...
  6. C

Kaç watt psu almaliyim

Hocam ssd yi yazmayi unutmusum bilmiyorum cok fazla guc harciyor mu ama sandisk m2 nvme 1tb
  7. C

Kaç watt psu almaliyim

Merhabalar sistem kuruyorum tek eksik kasa ve psu kaldi sistem ozelliklerim Islemci: Amd ryzen 7 3700x Ekran karti: Msi gtx1660 super gaming x Ram 2x16 GB 3600 Mhz ram Anakart: Asus x570 plus wifi tuf gaming serisi kac watt almaliyim bu konuda hicbir bilgim yok yardimci olabilir misiniz
  8. C

asus tuf gaming mi msi gaming edge mi?

bu iki anakart hakkındaki düşünceleriniz nelerdir chipset olarak x570 işlemcim ryzen7 3700x ekran kartım gtx 1660 super 1604845221...
  9. C

render için ryzen 7 3700x

@Rambo_87 @KeremMm hocamlar az önce türk bir haber sitesinden 5000 serisi avrupa fiyatlarını gördüm ekte olduğu gibi fiyatlar sadece kurla çarpınca bile bütçem karşılayamıyor daha bunu üstüne vergisiydi distribütörüydü bir sürü masraf daha girecek neye güvenerek pahalı olmayacak diyorsunuz?
  10. C

@Rambo_87 hocam yani parayı biriktir hepsini aynı hafta al Ya da indirimleri vs. kovala mı diyorsunuz? 1604736180 Hocam bütçem yetmez maalesef 3060 çok üst segment bir ekran kartı değil mi?
  11. C

@KeremMm hocam peki diğer bileşenleri özellikle ekran kartı ve monitörü şimdiden alayım mı sizce ? İleride herhangi bir uyumluluk sorunu olur mu belirttiğim model ekran kartında? Yukarıda da belirttiğim gibi zaten parça parça alacağım
  12. C

arkadaşlar öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim 5000 i bekle diyorsunuz ama 5000 aynı fiyatla piyasada olmayacak pek anlamıyorum ama daha pahalı olacağı aşikar acaba çok pahalı olur mu aradaki fark, şu an ryzen 7 3700x 3200 tl amazonda ryzen 7 5000 serisine muhtemelen bütçem yetmez 5...
  13. C

Merhabalar arkadaşlar birkaç sorum olacak tı ryzen 7 3700x ile alakalı Bir sistem toplamayı düşünüyorum sistemin amacı genel olarak render olacak şu anki kararım 3700x den yana fakat biraz eski bir teknoloji olması kafamı karıştırdı açıkçası. Sizce bu işlemcinin gideri ne kadar olur? Sistem...
Top Bottom