Arama sonuçları: *

1. M

AYT mat 15 net için en kolay konular

Ayt mat 15 net için hangi konulara çalışmalıyım? Trigonometri çalışmalı mıyım?
  2. M

TYT netleri artmıyor

TYT netlerim 40 küsurlere sabitlendi adeta. Bu durumu nasıl düzelteceğim? Sınav güzel geçti derken sorular yanlış çıkıyor. Artık bıktım bu iş olmayacak gibi. (Türkçem özellikle yetersiz geliyor) Matematik netim: 10. Türkçe: 22. Sosyal: 10. Fen: 2-3 Bazen ise netlerim 55 60 falan oluyor ama o...
  3. M

Su diyeti mi normal diyet mi?

2 kilo fazlam var ve bu 2 kiloyu vermek istiyorum. Bunun için en sağlıklı veya yapılabilir şey 2 günlük su diyeti mi, yoksa verene kadar az yiyerek devam etmek mi?
  4. M

YKS ilk 300k yapmak zor mu?

YKS hedefim ilk 300k içinde herhangi bir sıralama. Sayısalım ve TYT netlerim ortalama 45 AYT bilgim ise henüz yok. Nasıl bir tempoda çalışmam lazım? Türkçem çok kötü branş denemesi çözeceğim aynı zamanda.
  5. M

Yks çalışma tavsiyesi

Şuan netlerim 40-50 arası (Mat:15-20) Hedefim 250k Bana ne tavsiye verirsiniz? Başarabilir miyim?
  6. M

Süper kupa biletleri hemen tükenir mi?

Süper kupaya gitmek istiyorum. Ama biletler hemen tükenir mi? Passolig yenilemeli miyim? Şansım olur mu? (galatasaraylıyım)
  7. M

1 günde 1 kilo fazla çıkmak

Dün tartıda ölçüldüğümde istediğim kiloya geldiğim için diyeti bıraktım ama yeme işini fazlaca abartmadım ona rağmen sonraki gün 1 kilo fazla çıktım. Bu neden olur?
  8. M

Haftada 1 öğünlük kaçamak kilo yapar mı?

Bugün orta boy pizza yedim haftada 1 böyle kaçamak yapmak diyet tarafından sıkıntı yapar mı
  9. M

Diyette bir öğünü fazla kaçırmak

Diyette kuru fasulye yemeğini sanırım biraz fazla kaçırmış olabilirim. Bu benim için sorun yapar mı? Dün sadece kahvaltı yapmıştım başka bir öğün yememiştim. (Hedefime sadece 2-3 kilo kaldı)
  10. M

Koşu bandının en yağ yakan ayarı hangisi?

Koşu bandının en hızlı yağ yakan ayarı hangisidir?
  11. M

Kurban bayramında nasıl diyet yapılır?

Kurban bayramında yediğimiz kavurmalar diyet için sıkıntı yaratır mı?
  12. M

Yüzden nasıl kilo verilir?

Çok kilolu olmamama rağmen yüzüm tombul. Bu durumu nasıl değiştirebilirim?
  13. M

Dijital tartı doğru mu gösteriyor?

Diyet yaptığım için soruyorum. Tartıya ilk çıktığımda hep kilom daha yüksek çıkıyor. İnip tekrar çıktığım zaman daha düşük gösteriyor. Sonra hep aynı gösteriyor. İlk çıkan mı doğru, yoksa ikincisi mi?
  14. M

Ergenlik dönemi için diyet beslenmesi nasıl olmalı?

Ben 1.70 boyunda 76 kilo bir ergenim. Ve 16 yaşındayım. Nasıl diyet yapmam gerektiğini tam olarak bilmiyorum. Sabahları erkenden kahvaltı edemediğim için okulda tam buğday sandviç yiyorum. Aburcuburu kestim ekmek te okulda tam buğday sandviç yiyorum mecbur. Bana ne önerirsiniz? 70 kiloya düşmek...
  15. M

Bu test kitabı alınır mı?

https://ty.gl/lz62tbsnys sizce nasıl alınır mı? 11.sınıf sayısal öğrencisiyim.
  16. M

11.Sınıf ve TYT nasıl aynı anda yürütülür?

11. sınıfa geçtim sayısal öğrencisiyim. Hem TYT çalışmam lazım hem 11. sınıfa. Okulum 9-4 arası bunları aynı anda götürmem biraz zor olacak. Bana nasıl bir program önerirsiniz?
  17. M

Footytiento güvenilir mi?

merhabalar footytientodan alışveriş yaptınız mı? Yaptıysanız forma kalitesi parasına değer mi? Çakma olduğu çok belli oluyor mu?
Top Bottom