Arama sonuçları: *

1. S

Sevdiğim kızı unutmam ve sonrası

Arkadaşlar sevdiğim kız vardı baya hoşlanıyordum duygularımı söyledim ne evet ne hayır dedi ondan sonra ne aradım ne mesaj attım tam 4 ay oldu son 1 haftadır bir şeyler konusunda eksikliğim var gibi hissediyordum unuttuğumu anladım düşünmediğimde aklıma bile gelmiyor artık bu durumu yaşayacak...
  2. S

Hoşlandığım kıza hoşlandığımı söyledim

Arkadaşlar hoşlandığım kız vardı hoşlandığımı söyledim geçen telefon konuşması(Kız uzak benden o yüzden telefonda söyledim) +İyi akşamlar Ayşe -İyi akşamlar +Ben senden hoşlanmaya başladım bunu söylemek istedim söyleme nedenim bana karşılıklı gibi olduğuna dair verdiğin sinyal değildi son...
  3. S

Hoşlandığım kızın garip hareketleri

Arkadaşlar iyi akşamlar ben bir hanımefendiden hoşlanıyorum ama aramız böyle çok flört tarzda vs değil bu hanımefendi arkadaşı ile otururken ben ve arkadaşım yanlarına gittik bütün bedeni ile dönüp 10 15 dakika gözünü ayırması karşılaştığımızda falan sürekli bakıyor fakat mesajlaşmaya...
  4. S

Üniversite ev arkadaşı

Arkadaşlar iyi akşamlar ben bu yıl 4. Sınıfım üniversite 1den beri birlikte olduğum 2 arkadaşım ile birlikte eve çıktım fakat arkadaşlar sabah ve akşam yemeği dahil market alışverişine çıktığımızda (alışverişi öğün öğün yapıyoruz) sürekli sen öde biz sana vereceğiz diyorlar evet veriyorlar ama...
  5. S

Bugün benim doğum günüm

Bugün doğum günüm ve doğum günümü bilen gün boyu beraber olduğumuz en yakın arkadaşım doğum günümü kutlamadı.(Doğum günümün kutlamasını değil benim için özel olan insanların kutlamasını istiyorum kutlama dediğimde doğum günün kutlu olsun fazlası değil) sizce fazla mı önemsiyorum bu durumu
  6. S

Gittiğim ve 2 saat zor dayanıp kaçtığım ortam

Arkadaşımla bir ortama girdim evet kızlar falan takılıyoruz ama hayatımda ilk defa bir ortamdan kaçmak için bahane aradım ve birisine beni aramasını acil çağırmasını söyledim sürekli sohbete katılmam söylendi ama gerçekten imkansız ötesinde bir durumdu çünkü kızlarla ortak arkadaşı...
  7. S

HELP!!!Sormalı mıyım (Hoşlanıyor mu)

Arkadaşlar daha önce hiç konuşmadığım bir kız var sınıfımızda kendisinden hoşlanıyorum ve sormak istiyorum uzun süredir ama soramıyorum aynı grup içerisinde olduğumuzda göz ucu ile baktığını, onun gittiği yolda bekliyorum bazen ben gidene kadar orada beklediğini(hatta 1 keresinde 1 saate yakın...
Top Bottom