Arama sonuçları: *

1. J.Sparrow

DELL bozuk DP kablosu gönderdi

Beyler dün monitör aldım ama kutudan çıkan DP kablosu çalışmıyor.Arkadaşımdan rica ettiğim kablo ile denedik çalıştı ama kutudan çıkan kablo bozuk. Ne yapmam lazım?
  2. J.Sparrow

dell g2722hs no dp signal hatası (YARDIM LÜTFEN)

Beyler daha az önce monitör geldi ama no dp signal from ur device hatası alıyorum .ilk başta çalıştı sonra bi anda bu hata geldi.her şeyi denedim çıkartım taktım kabloları tekrar tekrar denedim ama düzelmedi.şuan eski monitörden yazıyorum.bu sorunu nasıl düzeltebilirim?(HDMİ ile denedim oldu ama...
  3. J.Sparrow

5K BÜTÇE İLE 144HZ IPS MONİTÖR ARIYORUM

Uzun zamandır monitör ihtiyacım vardı eğer kriterlerime uyan monitör biliyorsanız söylerseniz çok memnun olurum.
  4. J.Sparrow

144Hz Kaliteli Monitör Arıyıyorum

Beyler bütçem 4ktl daha üstüne çıkamam ona göre eli ayağı tutan bir şey önerirseniz çok memnun olurum.
  5. J.Sparrow

AMAZON PRİMEDAY İNDİRİMLERİNİ BEKLEMELİ MİYİM?

https://pckolik.com/urun/acer-23-8-165hz-1ms-freesync-full-hd-ips-led-gaming-monitor/ Bu linkteki monitör aldim ama primeday günlerinde daha iyi bir indirim olur mu sorusu aklıma takıldı.Fikirlerinizi bekliyorum.
  6. J.Sparrow

Güzel bir monitör öneririr misiniz?

Yeni bilgisayar aldim ama monitörum 75hz bu yüzden yükseltmek istiyorum.144hz kaliteli ve F/P bir ürün arıyorum.
Top Bottom