Arama sonuçları: *

1. Donatus

3060 lı laptop önerileri

arkadaşlar merhaba ben bu laptopu alacağım. Ekran dışında her şeyi çok güzel diyor herkes. Ben de oyun oynayacağım zaman tv ye bağlarım 2k ultra özellikte maks 60 fps olacak şekilde 49 inch tv de oynarım gibi düşünüyorum. Rekabetçi csgo valorant oynamıyorum. Rdr2 oynuyorum bu yüzden tv nin 60 hz...
  2. Donatus

2k 144 hz laptop 1800 dolar civarı gelir mi?

evet benim bütçem 1800 dolar civarı 2k 144-165 hz bir laptop alabilir miyim beklersem (1 yıl olsa da fark etmez olduktan sonra)? 1080p 300hz ye hiç para vermek istemiyorum bence boşuna lüks ve gerek yok e sporcu değilim zaten. 2k yı bu kadar istememin sebebi rdr2 gibi oyunlar oynuyorum bari...
  3. Donatus

Ryzen 9 5900hx ne zaman gelir? gelir mi?

arkadaşlar merhaba bu işlemciler ne zaman gelir? gelir mi? Forumda bir arkadaşa sormuştum artık üretilmiyor dedi. Benim de sevdiğim bilgisayarda 5900hx var. Yurtdışında 1800 dolar olan bir cihaza türkiyede 2850 dolar vermem gerekiyor almak için. Dolar cinsinden alacağım o yüzden yazıyorum ama o...
  4. Donatus

ASUS ROG Strix G17 ne zaman gelir?

arkadaşlar ben bu bilgisayardan almak istiyordum. Türkiyede 15.000 tl lik pc 25k ya satıldığı için amazondan almayı tercih edecektim ama bir de baktım ki satışta değil. Amazondan tercih etmemin bir başka sebebi de türk lirası ile değil de dolar cinsinden param olması. İlk linktekinden almak...
  5. Donatus

Bildiğiniz yakın indirim tarihleri var mı?

Merhaba ben laptop almayı düşünüyorum. Türk lirası olarak değil de dolar cinsinden alacağım ama pek bir faydası dokunmayacak galiba çünkü dolar 3 arttığında fiyat 5 artıyor. Bu yüzden en yakın indirimler tahmini ne zaman olmaya başlar? Benim bildiğim kara cuma var ama ona da bu kadar çok...
  6. Donatus

Monster Tulpar T7 v13.1

arkadaşlar ben bu bilgisayarı alacağım 7.000 tl bütçem var ram 16 gb ekran kartı 1060 6gb -17.3 inch ips mat yansımasız full hd 1920*1080 ekran -i7-7700HQ 4C/8T; 6MB L3; 8GT/s; 2.8GHz>3.8GHz -16 GB DDR 4 Ram -256 GB SSD -1 TB 7200RPM HDD bundan başka bu fiyata daha iyi önerisi olan var mı çok...
  7. Donatus

7.000 tl laptop önerisi

herkese merhaba arkadaşlar ben masaüstü bilgisayar arıyordum da kavga ettik laptop arıyorum artık. kaç aydır da hiç laptop bakmamıştım ne var ne yok bilmiyorum bana bu fiyat aralığında bir laptop önerir misiniz ? gaming gecesini de bekleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim
Top Bottom