Arama sonuçları: *

1. Wanhedaa

İphone 15 Sim kart algılamıyor

İstanbul içerisinde yapan tek yerler troy ve gürgençler mi acaba? Garantim var.
  2. Wanhedaa

Evet hocam düştü farklı sim kart denemedim.
  3. Wanhedaa

Sim kart takılıyken rastgele devre dışı diyor.
  4. Wanhedaa

Ajazz AJ159 Nearlink fareyi uzun süre ellemeyince ellediğinde farede anlık takılma oluyor

Çok garip bu durumu çözmek için hangi? yolları denediniz.
  5. Wanhedaa

Yedekleme nasıl yapılır?

Evet hocam ama kalıcı olarak silmek değil amacım bilgisayardan silince telefona etki etmiyor fakat yedeklemediğim fotoğrafları telefon üzerinden görmeye devam etmek istiyorum.
  6. Wanhedaa

Yardım 2k 27 inç IPS panel monitör önerisi

MAG274QRF-QD E2 180Hz Delil AW2723DF 280Hz G274QPX 240Hz 27GR83Q-B 240Hz VG27AQML1A 260Hz M27Q X 180Hz G274QPF E2 180Hz ASUS ROG STRIX XG27ACS 180Hz AOC Q27G4X 180Hz Philips 27M2N5500 180Hz
  7. Wanhedaa

Yedekleme nasıl yapılır?

iCloud depolama alanım dolduğundan dolayı, Google Fotoğraflar'dan 100 GB depolama alanı satın aldım ve yedeklemem hem iCloud'da, hem de Google Fotoğraflar'da bulunuyor. Şimdi, Google Fotoğraflar üyeliğimi sonlandırıp ücretsiz pakete geri dönmek istiyorum ancak ücretsiz 15 GB sınırına geri...
  8. Wanhedaa

Nvidia denetim masası gözükmüyor

Denetim Masasından ve Nvidia ile ilgili tüm dosyaları sildim, ardından Nvidia App üzerinden kurulumu tekrar yaptım. Daha önce dört uygulama yoktu, ancak şimdi şu şekilde görünüyor ve tüm sürücülerim güncel. Sizde de böyle mi görünüyor?
  9. Wanhedaa

Yurtdışı Xiaomi 14 Ultra mı? Garantili S24 FE mi?

Fe Alacaksanız Xiaomi 14 Ultra daha iyi olur ona kıyasla 7 yıl güncellene desteği alsa bile 7 yıl sonraki telefonların teknolojisine inanabiliyor musunuz işlemciler 3nm mimarisine sahip şimdilerde 2030 da nano işlemci çipleri üretildiğinde cihazlar devir atlayacağı için 7 yıl güncelleme desteği...
  10. Wanhedaa

Tanrı varsa bile neden 1 tane var?

Ohoo baya boş dönmüş yazanların eline sağlık okumadım.
  11. Wanhedaa

FC 25 İÇİN GAMEPAD ÖNERİSİ

https://www.amazon.com.tr/Ultimate-Wireless-Controller-Joysticks-Remappable/dp/B0D72TNXSC
  12. Wanhedaa

Baldurs gate3 alınır mı ?

Alınır kitlesi sağlam bir oyun beni sarmadı.
  13. Wanhedaa

Bu ürün sizce alınır mı?

Trust 4.5 yıldız almış Bu ise 4.3 Bir portunun çalışmadığını söyleyen kullanıcılar olmuş ikiside alınabilir duruyor.
  14. Wanhedaa

Bu ürün sizce alınır mı?

İhtiyacın varsa neden olmasın trust bir çok ürün üreten bir firma.
  15. Wanhedaa

Sistemim ne kadar eder?

8k eder.
  16. Wanhedaa

Sorgulamadıkları için bu haldeler ya Mustafa Kemal Atatürk Elmalı hamdi’ye gidip Ezanı ve Kuranı türkçe yaptırdığında Adama kafir dedikleri gibi buda aynı düşünce 😃
  17. Wanhedaa

Tanrının var olduğuna dair bir kanıt olarak kuran-ı kerim’i gösterecek bir kitle varken böyle bir soruya gerçekçi bir cevap aramak mantıksız bilimde de olduğu gibi islam tarihinde de boşluklar vardır ve bunların cevapları halen bulunamadı.
  18. Wanhedaa

🔥İndirim Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Siyah 89.500 tl

Bedava kişi başı 1 tane 😃
  19. Wanhedaa

Arkadaşlar sizce Nvidia mı almalıyım Amd mi almalıyım İntrl mi almalıyım

Amd alacaksan 7700xt kötü kart değil
  20. Wanhedaa

🔥İndirim Epic Games Kış İndirimleri 🥳🥳🥳(24 şubata kadar geçerli)

Hep aynı indirimler dead island 2’ye indirim bekliyordum gelmedi.
Top Bottom