Arama sonuçları: *

1. M

Unreal Engine 5 ile yaptığım korku oyunundan yeni ekran görüntüleri

Iyi geceler, bildiginiz uzere UE5 ile korku oyunu yapiyorum. Oyun loop mantigi ile yari acik yari kapali dunya olacak, bu sslerde looplarin ornegi. Yorumlarsaniz sevinirim.
  2. M

Unreal Engine 5 ile yaptığım hayatta kallma projesi

Iyi geceler dostlar, bir korku oyunu yapiyordum bunun yaninda bir de hayatta kalma oyunu yapayim dedim. Oyunda zombilerle ve yagmacilarla mucadelemizi anlatacak, Photorealistic ve bodycam kullandim. Onceki projeye hala devam ediyorum, yanina bir de bunu ekledim. Tek bir ss alabildim simdilik...
  3. M

Unreal Engine 5 ile yaptığım korku oyunum

Merhabalar, bir onceki projem sifirlanma sonucu tamamen silinmisti. Bende yeniden bir proje gelistirdim, bodycam, photorealistic tarzda korku oyunu yaptim asagiya oynanis videolarini koyuyorum yorumlarsaniz sevinirim.
  4. M

UE5 ile yaptığım korku oyununda efekt bozuluyor

Merhabalar dostlar, Unreal Engine 5 ile yaptığım found footage korku oyunumda karıncalanma (Film Grain) efekti gece görüş modu açılıp tekrar kapatıldığında bozuluyor. Gece görüşünü Post Process ile, karıncalanma efektini kameranın kendi ayarlarından ekledim. Projeyi tek başıma ve yetersiz bilgi...
  5. M

Yaptığım korku oyunu nasıl olmuş?

Merhaba arkadaşlar, Found Footage tarzı bir oyun geliştiriyorum tek başıma. Unreal Engine 5 motorunu kullanarak yapıyorum, aşağîya oyun içi resimler koyacağım. Yorumlarsanız sevinirim.
Top Bottom