Arama sonuçları: *

1. durgunke

uzay montaj ryzen 3 3100 oc ısı değerleri iyi mi

80 derece normal mi
  2. durgunke

asus p7h55 ile xeon 3440 oc yapma

arkadaşlar şu an çift fanlı kule tipi soğutucu var 3.2 ghz çalışıyor işlemci ben buna 3.6 veya 3.8 yapmak istiyorum ve ramleri 1600 mhz olarak kullanmak istiyorum bu kadar yapabildim daha fazla kurcalamak istemedim yardımcı olur musunuz aşağıdaki değerlere ne vermeliyim
  3. durgunke

oc sonrası mavi ekran hataları ve minidump dosyası

iyi akşamlar herkese asus p7h55 anakartım ve xeon 3440 işlemcim var ve birkaç ay boyunca bu işlemciyi çift fanlı soğutucu ile 3.2 ghz oc kullandım sadece bilgisayar ilk açılırken mavi ekran hataları veriyordu hatalar ise şöyleydi WHEA UNCORRECTABLE ERROR - MEMORY MANAGEMENT ERROR bu hatalar...
  4. durgunke

oc sonrası mavi ekran hataları yardım

günaydın herkese asus p7h55 anakartım ve xeon 3440 işlemcim var ve birkaç ay boyunca bu işlemciyi çift fanlı soğutucu ile 3.2 ghz oc kullandım sadece bilgisayar ilk açılırken mavi ekran hataları veriyordu hatalar ise şöyleydi WHEA UNCORRECTABLE ERROR - MEMORY MANAGEMENT ERROR bu hatalar...
  5. durgunke

xeon 3440 mı 3470 mi

arkadaşlar herkese günaydın elimde 3440 ve 3470 var anakart olarak p7h55 alacağım ekran kartım 750ti 2 gb 128 bit sizce hangi işlemci ile kullanmalıyım sistemi oc yapmayı düşünüyorum güzel bir soğutucum var
  6. durgunke

xeon 3440 oyun bilgisayarı

iyi akşamlar herkese elimde xeon 3440 işlemci var maksimum cs go lol oynatacak donanım parçaları önerir misiniz rica etsem
  7. durgunke

xeon 3440 işlemciye oyun sistemi

xeon 3440 işlemci oyun oynatır mı anakart ram ekran kartı tercihlerim nasıl olmalıdır yardımcı olur musunuz
  8. durgunke

x3440 işlemciyle sistem toplama önerisi

x3440 işlemcim var uyumlu anakart ram ekran kartı önerilerinizi bekliyorum
  9. durgunke

3200g işlemciye en iyi en performanslı ekran kartı önerisi

3200g işlemciye en iyi en performanslı ekran kartı önerisi yapabilir misiniz bütçemi sizin önerilerinize göre ayarlayacağım
  10. durgunke

asrock b450m hdr v4 anakart işlemci turbo nasıl kapatılır

biostan işlemci turbosunu nasıl kapatabilirim oyunlarda drop yiyorum
  11. durgunke

termal macun önerir misiniz

termal macun almak istiyorum rica etsem öneride bulunabilir misiniz
  12. durgunke

yeni soğutucu ile ısınma sorunu

arctic freezer 34 duo soğutucusunu ryzen 5 2600 işlemcime monte ettim fakat sıcaklık boşta 66-70 arası maksimum 95 dereceyi gördü macunu biraz fazla sürmüş olabilirim ondan kaynaklanabilir mi?
  13. durgunke

Boss Bilişim güvenilir mi?

arkadaşlar merhaba https://www.bossbilisim.com/arctic-freezer-34-esports-duo-rot--tower-cpu-with-bionix-p-series-fans-in-push-pull-configuration-12-cm-lga-1150-soket-h3-lga-1151-soket-h4-lga-1155-soket-h2-lga-1156-soket-h-lga-2011...-200-rpm-2100-rpm-31506 şu soğutucuyu almak istiyorum en...
  14. durgunke

Ryzen 5 2600 işlemci soğutucu önerisi

arkadaşlar merhaba ryzen 5 2600 işlemcime soğutucu almak istiyorum yardımcı olabilir misiniz
Top Bottom