Arama sonuçları: *

1. durgunke

Öneri Asus Rog Pugio II Kablosuz Gaming Mouse İncelemesi

Merhaba bugün 3-4 gündür severek kullanmakta olduğum Asus Rog Pugio II Kablosuz Gaming Mouse'u elimden geldiğince (bana göre) artılarını ve eksilerini anlatmaya çalışacağım. Ürünü 399 TL'ye İtopyadan 17/08/2021 tarihinde aldım ve araya haftasonu girmesi sebebiyle 23/08/2021 tarihinde tarafıma...
  2. durgunke

HP Omen 600 mousepad seçimi

HP Omen 100 QcK Mini HP Omen 200 Yukarıdaki üç mousepad arasında kaldım hazır hepsiburada indirimi varken mousepad alayım diyorum HP Omen 600 mouse kullanıyorum mousepad olarak hangisini tercih etmeliyim?
  3. durgunke

Razer Basilisk X HyperSpeed alınır mı?

HP Omen 600 kullanıyorum daha önce hiç kablosuz mouse kullanma deneyimim olmadı. Sadece CS:GO oynuyorum N11 kuponu ve Papara kartla 300 liraya alabiliyorum şu an kullanan var mı tavsiye eder misiniz alınır mı?
  4. durgunke

Razer Basilisk X HyperSpeed alınır mı

HP OMEN 600 kullanıyorum daha önce hiç kablosuz mouse kullanma deneyimim olmadı sadece cs go oynuyorum n11 kuponu ve papara kartla 300 liraya alabiliyorum şu an kullanan var mı tavsiye eder misiniz alınır mı
  5. durgunke

logitech g203 vs hp omen 600

g203 kullanmaktayım fakat tıklama sorunu oluyor bazen hissediyorum üstelik bu tıklama sorunundan dolayı değiştirilen mouse g203 satıp hp omen 600 almalı mıyım
  6. durgunke

fingertip mouse önerisi

mevcutta logitech g203 lightsync kullanmaktayım elime küçük geliyor tam kavrayamıyorum avucumun içi boşta kalıyor bütçem maksimum 250 lira hp omen 600 fingertip için uygun bir mouse mudur önerileriniz nelerdir
  7. durgunke

mouse pad önerileri yapar mısınız

bu mouse pad alınır mı mouse pad önerilerinizi bekliyorum
  8. durgunke

logitech g203 sol tık çok hassas

başlıktaki mousea sahibim sol tık inanılmaz hassas alalı birkaç ay oldu bir tane tıklıyorum sanki makro varmışçasına iki bazen üç kere ateş ettiği oluyor oyun içinde, uygulamasından herhangi bir ayar bulamadım bunun için sadece dpi ayarlama renk değiştirme ve bildirme hızı var bildirme hızını...
  9. durgunke

steelseries mouse kullananlar içeri

rival 105 mouse dpi bu şekilde artıyor manuel olarak 400 veya 800 yapamıyorum mouse mi değiştirmem gerekiyor acaba 🤔
  10. durgunke

mouse 400-800 dpi ayarlayamıyorum

mousem rival 105 fakat dpi 250 500 1000 1250 şeklinde artıyor 400 veya 800 dpi yapamıyorum manuel yazamıyorum ne yapmam gerekiyor acaba
  11. durgunke

rival 105 dpi sorunu

rival 105 mousemi 800 dpi ayarlayamıyorum 250 500 1000 1250 1500 bu şekilde 4000 kadar gidiyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz
Top Bottom