selamlar @RevDeisDou bu anakarta sahibim ve ramlerim şunlar hem cl düşürüp hem mhz artırmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz rica etsem anakart modelim ramlerin çip üreticisi bilinmiyor uygulamadan baktığımda herhangi bir şey yazmıyor
arkadaşlar şu an çift fanlı kule tipi soğutucu var 3.2 ghz çalışıyor işlemci ben buna 3.6 veya 3.8 yapmak istiyorum ve ramleri 1600 mhz olarak kullanmak istiyorum bu kadar yapabildim daha fazla kurcalamak istemedim yardımcı olur musunuz aşağıdaki değerlere ne vermeliyim
enteresan bir sorunum var bios güncellemesinden önce wake on lan ile telefondan bilgisayarımı açabiliyordum fakat bios güncellemesinden sonra açamıyorum işin ilginci bilgisayar uyku modundayken bilgisayarı telefondan uyandırabiliyorum wake on lan sayesinde fakat komple kapalıyken uyandıramıyorum...
biosu güncellemeden önce bilgisayarımı telefonumdan açabiliyordum biosu güncelledikten sonra wake on landan açamıyorum bilgisayarımı ne yapmam gerekiyor
ryzen 5 2600 işlemci
2x8 16 gb ram
rx570 8 gb 256 bit ekran kartı
240 gb SSD
500w PSU
b450m hdv r4.0 anakart
oyun içinde 200-300 fps arası alıyorum fakat bir iki saniye fps 40-50 düşüyor format attım yine düzelmedi neden olabilir acaba