Arama sonuçları: *

1. wizarDürüm

Lenovo İdeapad Gaming 3 En F/P ürünü mü?

Ben uzun zamandır laptop almayı düşünen biriyim hem üniversite hemde oyun için kullanacağım tasarım şıklığı olarakta hiç fena olmayan lenovo gözüme çarptı kendi konfigrasyonlarında en iyisi olan rtx 3060 + ryzen 7 5800H bu fiyatta bulunacak en iyi ürün mü doların düşüceğini sanmıyorum şu an bu...
  2. wizarDürüm

GIGABYTE AORUS 15P KD ve Alınabilecek muadil önerileri

Bildiğiniz üzere itopya bayram indirimleri var uzun zamandır laptop almayı düşünüyordum Sizce bu fiyata daha iyi seçenekler var mı veyahut avrupadan getirtme şansım var klavyesinin farklı olmasına garantide sıkıntı çıkmasına rağmen avrupadan alınabilecek laptop var mı?(Birde itopyada yanında...
  3. wizarDürüm

Yurtdışından Laptop Önerisi

Yurtdışından laptop alma şansım var 1000dolar-1500 dolar arası oyun+günlük işimi görebilecek hafifte şık dayanıklı laptop arıyorum kendi arayışımla Asus un bir tane buldum önerir misiniz yoksa kardşm onu boşver bunu al diyeceğiniz model var mı(ülke farketmez her yerden alabilirim.) Asus TUF Dash...
  4. wizarDürüm

Aşağıdaki Laptoplardan Hangisini Tercih Edersiniz?

Elimde Max 1500 Euro var diye düşünerekten yurtdışından tasarımı güzel güçlü hafif büyük ekranlı laptop arıyorum (oyun gündelik hayat render için kullanılıcam) 1.https://www.mediamarkt.de/de/product/-2713193.html...
  5. wizarDürüm

Daha İyisi Var Mıdır?Laptop Önerisi

Arkadaşlar bugün konu açmıştım ama laptopla alakalı bir şey söylenmemişti buraya tekrar konu açmak istedim sizce iyi mi yoksa daha iyisi var mı ? BÜTÇE MAKS:10-11 BİN TL https://www.amazon.com/MSI-Leopard-10SFK-062-i7-10750H-RTX2070/dp/B085B3GFRL
  6. wizarDürüm

Laptop Hemidem Yurt Dışından Olur mu?

İyi günler arkadaşlar benim yurtdışından buraya gelen tütün satan gezmeye gelen akrabalarım var (şahsi araçlarıyla) onlardan rica edip 1 tane laptop getirmelerini isticem sorularım şu: -Girişte herhangi bir vergi öderler mi ? -Klavye yabancı olması sıkıntı olmaz zaten ek klavyeyle kullanırım ki...
  7. wizarDürüm

YURT DIŞINDAN LAPTOP ALIMI

Arkadaşlar yurtdıından akrabama laptop aldırmayı düşünüyorum ortalama max maliyeti 10bin lira özellikleri İsmi: MSI GL65 Leopard 10SFK-062 -RTX 2070 8GB - Intel Core i7-10750H 2.6-5.0GHz - 512GB NVMe SSD - 16GB (8G*2)DDR4 2666MHz 2 Sockets Max Memory 64GB Sizce bu fiyata mantıklı mıdır soru...
  8. wizarDürüm

HER İŞİME YARAYACAK LAPTOP ÖNERİSİ

Arkadaşlar konu basit oyununumu oynayabileceğim adobe programlarıyla(photshop premiere after effects) hiç sıkıntı yaşamadan akacağım arada yatağa uzanıp rahatça uzanıp film/dizi izleyebileceğim bir laptop arıyorum fiyat çok belli değil ama 8bin tl nin üstüne çıkmaması mükemmel olur (yok ne8...
Top Bottom