Arama sonuçları: *

• Users: FD17
  • Order by date
  1. FD17

Hangi tip SSD almalıyım ?

Resimdeki ssd m2 olduğuna göre m2 alabilirm. Sağol (y)
  2. FD17

Hangi tip SSD almalıyım ?

Merhaba arkadaşlar laptopuma yeni ssd takmak istiyorum ama hangi tip ssd alacağımı anlamadım. Samsung ssd pm871b m.2 2280 diye arattığım da bu tip ( https://www.bossbilisim.com/samsung-pm871b-128-gb-m.2-540-mb/s-6-gbit/s-41178 ) ssdler çıkıyor. Sata bağlantı demesi normalmi Herhangi bir m2 ssd...
  3. FD17

Dosya türü değiştirme

Hayır birlikte aç çalışmıyor. Fidye virüsü olarak geçiyormuş youtubede birkaç çözüm videosu buldum onları deniyorum.
  4. FD17

Dosya türü değiştirme

Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma crackli bir 3D çizim programı kurmak istedim ama indirdiği dosya virus çıktı galiba. Tüm dosyalarımın (resimler, müzikler, videolar, PDFler) dosya türü ''NEER'' olarak değiştirildi. Dosyanın formatı rar ama türünden dolayı winrar ile açamıyorum. Düzeltmek için ne...
  5. FD17

Adobe Connect Derslerinde Devamsızlık

Bizdede süre gözüküyordur büyük ihtimal ama hocalar ona bakmıyo. Sistem seni izlemiş kabul etmişmi ona bakıyorlar ondan sordum. Sağol cevabın için
  6. FD17

Adobe Connect Derslerinde Devamsızlık

Merhaba üniversite dersleri Adobe Connect üzerinden işliyor. Devamsızlık için sonradan yada online izlemek gerekiyor. Asıl sorum şu Ne Kadar izlemem gerekiyor? Sonradan kayıtlı derse girsem (1 saat) 10. dakikada mı yoksa girdiğim anda mı dersi izlemiş sayılırım. Sisteme nasıl yansır anlamamın...
  7. FD17

Yardım Garantiye gödermelimiyim

Tamamdır sağol yardımın için :)
  8. FD17

1603645822 bu belgemi kutusunda küçük halde var 1603646497 Yüklediğim belgemi ? 1603646501 Yüklediğim belgemi ?
  9. FD17

Aynen düşürmeyi kullanmadım direk sağ tarafta ses gelmiyo diye yazdım. Ama kutusunda bir garanti servisi numarası yok nasıl iletişime geçicem tedarikçi firmaya mı yazmalıyım?
  10. FD17

tahmin ederler gibi ya çünkü ses scrollunun sıkışması biraz kötü oldu.
  11. FD17

aynen daha önce açmadım birde sağa giden kablo kulaklığın içinden gidiyo ve görünmüyo o kısım biraz sıkıntılı gibi.
  12. FD17

Merhaba Arkadaşlar Kulaklığım Corsair HS60. Yanlışlıkla yere düşürdüm ve kulaklığın sağ tarafından ses gelmez oldu. Fark ettimki kulaklığın arkasındaki ses kısma açma scrolluda sıkışmış ve dönmüyor. Sizce garantiye yollamalı mıyım yoksa kendim açsam yaparmıyım. (Kendim daha önce hiç kulaklık...
  13. FD17

Laptop kasasının renk değiştirmesi

Arkadaşlar DELL İnspiron 7577 kullanıyorum. Klavyenin altında elimi koymaktan dolayı kasanın rengi değişti. Garanti karşılar mı? daha önceden başına gelen cevaplarsa sevinirim.
  14. FD17

Ekran kartı kullanımının fps e etkisi

Geforce Experience Max grafik ayarlarını kullandırıyodu onunla optimize ettim ama kullanımım aynı. :/ Fps armıyorda arasıra düşüş bile yapıyo.
  15. FD17

Dell inspiron 7577 Gtx 1050ti--İ7 7700hq--16GB RAM 1587810077 Aman o işe hiç girmeyelim zaten bilgisayarın kendiliğinden bi soğutma problemi var GTA5 oynarken işlemci turboya çıkarsa 100 dereceyi görüp kendini kısıtlıyo 3.6 Ghz den 0.8 Ghz ye iniyo fps 15 20 oluyo. Bi de bunu kış aylarında...
  16. FD17

Kullanımı arttırmak için ne yapmalıyım hiç %100 kullanıma çıkmıyor
  17. FD17

Gtx 1050ti ekran kartına sahip laptopum var. Mesela farming 2019 da ekran kartı kullanımım %80 40 fps alıyorum. Ekran kartı kullanımım %100 olupta daha yüksek fps alamazmıyım?
Top Bottom