Arama sonuçları: *

1. V

Xiaomi gaming mouse alınır mı

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-kablolu-kablosuz-oyun-faresi-gaming-mouse-7200-dpi-sku-hlk4021rt-pm-HB000014V9LW?wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-cevre-birimleri&isFashion=true&gclid=CjwKCAjw07qDBhBxEiwA6pPbHguhsibf2n42kOpKgwIO1YvQ0evsiRHsjX6jx89d5GSIpDdF2WMsgBoCdBQQAvD_BwE Bu mouse nasıldır...
  2. V

2021 de Laptoplara geleceğini düşündüğünüz ekran kartları

2021 de Laptoplara geleceğini bildiğiniz veya düşündüğünüz ekran kartları nelerdir?
  3. V

8 k açarmı bu laptop ?

Bu kartlar 4k oyun için ama ekranı 1080p 8k açsan da 8k göremezsin.
  4. V

256 GB SSD YETERLİ Mİ?

E tabii ki
  5. V

256 GB SSD YETERLİ Mİ?

Çok fazla oyun indirmeyeceğim Warzone valorant r6 gibi 5 6 tane oyun için 256 GB ssd yeterli olur mu ?
  6. V

7400TL HER OYUNU ULTRADA AÇAN SİSTEM

Her oyunu ultra açar mı açar ama 60 FPS açamaz. Özellikle Cyberpunk gibi AAA oyunları biraz düşük FPS le oynarsın.
  7. V

Vok sistem fiyatı ne kadar öğrenenler yazsın.

VOK sitemi ne kadar?
  8. V

VOK RTX 3060 mi Donanım Arşivi 3060'lı Sistem mi?

kahin olmadığımız için biz de bekleyerek görücez
  9. V

rtx 3070 suprim x stoklar gelince tahmii kaç lira olur

Nvidia yakın zamanda RTX 3060 gibi bütün ekran kartlarını minig e karşı bir şekilde çıkaracak. Önce 30 serisini çıkartır diye düşünüyorum. Hazirandan sonra da 20 serisine çıkartırlar bence 6 7k ya bulursun biraz beklesen indirimleri falan.
  10. V

VOK RTX 3060 mi Donanım Arşivi 3060'lı Sistem mi?

Abdullah reis biraz daha uygun fiyatlı ve AMD sistem yaparsa tabii ki Donanım arşivi sistem alınır. İntel alnmaz bence artık
  11. V

Öneri Ets 2 mutlaka al dediğiniz dlcler

valla hepsi iyi. içine hangileri siniyosa onları al
  12. V

Sistemime ilerde hangi ekran kartini alabilirim

rx 590 olabilir ya da 1660 ti db yapmaz herhalde
  13. V

6-7k hazır sistem arıyorum yardımcı olur musunuz

yarın 3060 çıkıcak belki 7 7.5k ya bulunur stok da olacağı için uygun fiyatlı çıkar
  14. V

RTX 3060 lı laptoplar gelir mi

Yeni çıkacak olan RTX 3060 lar laptop lara gelecek mi (Şu an mevcut olan 3060 lı laptoplardan bahsetmiyorum) gelirse hangi isimle gelir sizce (3050 ti bence)
  15. V

Elektro Gitar Kablo Kalitesi Sesi Etkiler mi?

5 6 senedir aynı kabloyla çalıyordum kablom sonunda hakkın rahmetine kavuştu fakat kablo hakkında bilgim yok. Kablonun kalitesi sesi etkiler mi?
  16. V

Toplayacağım bilgisayar nasıl?

Valla güzel olmuş. Patriot ssd nasıl onu bilmiyorum sadece.
  17. V

1050 alınır mı? yoksa 1030 a işlemci mi alınır

Bence şimdilik işlemci yükselt daha sonra ekran kartını daha iyi bişey al
  18. V

Bu sisteme 8.2K değer mi?

Acelen yoksa nisan mayıs hazirana kadar bekle ekran kartları fiyatları normale döner
  19. V

İ5 10400F+Rtx 2060+Monitör'lü sistem 8000TL Eder mi?

Bence mis gibi sistem olmuş ya alınır. Ama farklı sitelerdeki fiyatlara da bak molecule gamegaraj vs gibi.
  20. V

Bu Sistemin oynatacağı oyunlar

Valorant kaldırmaması çok garip benim pc de ekran kartı yok 3. nesil işlemcim var lolde 20 fps valorant da 15 20 22 civarı değişiyor seninkinin de kaldırması lazım.
Top Bottom