Arama sonuçları: *

• Users: Xonec
  • Order by date
  1. X

Yardım Bilgisayar çalışıyor ama sinyal yok diyor

Yok malasef başta bilgisayar çalşıyordu ama ekran kartının 1 fanı dönmüyordu sonra dönsün diye kelepçeleri kestim 1611427848 Sonrasında hafif sallandı fakat her şeyi çalışıyor ama sinyal yok diyor
  2. X

Hazır geldi ben sadece ekran kartı kırılmasın diye sabitlemişler kelepçeleri kestim hafif bir oynama oldu ama hiçbirşeyi sökücek kopartıcak kırcak kadar değil sonra ekran gitti 1611427469 Başta bilgisayarı açtım çalıştı ama ekran kartının 1 fanı dönmüyordu kelepçeden dolayı kelepçeleri hafifçe...
  3. X

Ekran kartına taktım istiyorsan videoya atayım dönüştürücü kullanmıyorum hdmi ile bağladım
  4. X

İkisinde de denedim olmadı 1611426904 Farklı bir mönitöre takıpta denedim
  5. X

Başta bilgisayarı açtım çalıştı ama ekran kartının 1 fanı dönmüyordu kelepçeden dolayı kelepçeleri hafifçe kesip çıkardım başlattığımda fanların hepsi dönüyor ama ekran gelmiyor yani sinyal yok yazıyor
  6. X

[ÇÖZÜLDÜ] Gigabyte H410M S2H Displayport Girişi Var Mıdır?

teşekkür ederim. 1610483277 anladığım kadarıyla monitörün displayport çıkışı ile ekran kartındaki displayport girişini birbirine bağlıyacağım displayport kablosu ile
  7. X

[ÇÖZÜLDÜ] Gigabyte H410M S2H Displayport Girişi Var Mıdır?

Gigabyte H410M S2H Display Port Girişi Var Mıdır? Gigabyte.com a baktım fakat bulamadım bazı youtube kanallarında ise var old. öne sürülüyor bir yardım almak istiyorum.
Top Bottom