Arama sonuçları: *

1. semihcndn04

Bilgisayarda Bazı Programlar Açılmıyor

Arkadaşlar bilgisayarımda 1 gündür spotify ve LOL ü açamıyorum. Yanıt vermiyor diyip kapanıyor Spotify. LOL ü sildim belki dosyalar bozulmuştur diye fakat bastığım anda kura basamadan kendi kendine kapanıyor. Bu neden oluyor sizce? 1619979799 Bunun sadece spotify ve LOL ile ilgili olmadığını...
  2. semihcndn04

Windows çoğu şeyin aniden kapanması

Arkadaşlar Merhaba birkaç saattir çözemediğim bir sorun var. Sorun şu windows umda resimdeki gibi çoğu şeye tıklayınca oraya girer girmez 2-3 saniye içinde donup kapanıyor. Lütfen yardım edin internet ve discord dışında kullanamıyorum adam akıllı.
  3. semihcndn04

Güç planları nedir? Ne işe yarar?

Arkadaşlar bu üstteki ile alttaki arasında farklar nelerdir?
  4. semihcndn04

Google da gezinirken yazıya tıklayınca yazma çizgisinin çıkması

Arkadaşlar iyi geceler Google da arkadaşım gezinirken yazılara tıkladığında yazarken çıkan çizgi çıkıyor
  5. semihcndn04

Caps Lock-Num Lock uyarıları

Arkadaşlar Merhaba benim pc de 1 haftadır yaşadığım bir konu var. Num Lock ve Caps Lock uyarıları geliyor sağ altta bu uyarılar ben oyundayken basınca oyunu alta alıyor ve sinirimi bozuyor bunu nereden düzeltebilirim? Teşekkürler..
  6. semihcndn04

Caps Lock Kapalı,Açık Uyarısı

Arkadaşlar Merhaba. Caps Lock aç kapa yaptıkça sağ altta uyarı çıkıyor ve bu uyarı çıkınca bir oyundayken oyun alt a alınıyor bu uyarıyı nereden kapayabilirim?
Top Bottom