Arama sonuçları: *

1. semihcndn04

UPS Kargo Cumartesi Günleri dağıtım yapıyor mu?

Arkadaşlar merhaba. İtopyadan aldığım ürün geç de olsa kargoya verildi durduk yere 1 gün depoda bekledi. Asıl sorum az önce çağrı sonucu alındı dendi ve istanbul içindeyim bende. Normalde diğer kargo firmaları pandemi olsa bile cumartesi hala dağıtım yapıyor. UPS firmasını hiç anlamadım...
  2. semihcndn04

Glocalzone uygulaması hakkında tartışma

Arkadaşlar reklamlardan esinlenerek bu uygulamayı keşfettim. İlk başta tamamen dolandırıcı oldukları kararına vardım. Sonra banka isimleri ünlü markalar verince bi 2leme düştüm. Galiba alıcı bulmalı gibi biryermiş. Yani düşünüldüğünde 4.5k ya getirtiyorsa ps5 i mantıklı. Sizin düşünceleriniz...
  3. semihcndn04

İnstagram Hesap Kapatan Fotoğraf

Arkadaşlar iyi geceler bilgilenin diye yazıyorum bu yazıyı bilen vardır bilmeyen vardır az önce öğrendim baya sıkıntıymış burnunda boncuk dişleri ağzında gülen bir adamı birisi size şaka amaçlı atarlar pp yap diye yaparsanız 2 saniye içinde hesap gidior haberiniz olsun yayalım bunu!!
  4. semihcndn04

PC Deki P ve H ışığı

Arkadaşlar kasamın üstünde power tuşunun yanında 2 ışık var biri P diğeri H. P Power demek evet sürekli yanıyor o ışık ama H diye kırmızi bir ışık var 1 sn aralıklarla sürekli yanıp sönüyor.Bu H nedir arkadaşlar??
Top Bottom