Arama sonuçları: *

1. semihcndn04

Valorant Klavye Gecikmesi

İyi akşamlar. Arkadaşlar benim bir sorunum var. Bugün PC yi formatladım windows 11 e geçiş yaptım. Herşeyi eskisi gibi kurdum. Testlerimi yaptım sorun yok. Valorant a girdiğimde farkettim ki klavyemde bir gecikme var. W a s d basıyorum. Yeteneklere basıyorum ve evet bir farklılık, gecikme var...
  2. semihcndn04

GTAV Roleplay Rol Sorgulamak Nedir?

Arkadaşlar çoğu rol terimini bilirim fakat rol sorgulamak diye bir şeyle karşılaştım. Terim anlamı olarak vs bilmiyorum. Bilen birisi açıklayabilirse sevinirim.
  3. semihcndn04

Aternos sunucu wipe atma

Arkadaşlar merhaba biz aternos üzerinden arkadaşlarla genel olarak mc takılıyoruz ve artık sunucuyu wipelamak istiyoruz bunu nasıl yapabiliriz?
  4. semihcndn04

İnteraktif Oyun Önerisi

Arkadaşlar iyi geceler. Late Shift, The Complex, Five Dates gibi gerçek görüntülerle çekilmiş interaktif oyun önerileriniz varmı. Bu yazdığım 3 ü dışında
  5. semihcndn04

Assassin’s Creed Odyssey Nasıl bir oyun?

Arkadaşlar son zamanlarda evde kalıp sürekli fps ve sabit oyunları oynamaktan sıkıldığım için biraz hikaye oynamak istiyorum. Assassin s Creed Odyssey i oynamak istiyorum. Önerir misiniz? Veya olmadı bana hikaye bakımından rdr2 gibi her saniye aksiyon dolu hikaye oyunlarını önerirseniz sevinirim
  6. semihcndn04

Steam Kış İndirimleri

Arkadaşlar steam kış indirimleri ayın 22 sinde yani bugün deniyordu. Steamden kesin bir bilgi varmı bugün olacağına dair
  7. semihcndn04

Win 10 formatladıktan sonra oyunun kasması

Tünaydınlar. Dün gece win10 a ssd deki doluluktan dolayı bir format attım her şey aynı uefi den formatladım fakat bu sefer oyun kasmaya başladı (fortnite/ultra-high arası oynuyorum) eski ayarlara aldım fakat kasmalar girdi anlam veremedim. Asus ROG RX570 kullanmaktayım amd adrenalin ve gpu tweak...
  8. semihcndn04

Marvel' s Avengers

Arkadaşlar Merhaba Marvel hayranıyım neredeyse tüm oyunlarını oynadım alakalı. Fakat şu oyunu almadan önce çok düşünüyorum adam akıllı videolar da yok bu oyunda İron Man, Thor la vs Free Roam varmı yoksa sadece hikayeden sonra bitiyor mu cevaplarsanız sevinirim..
  9. semihcndn04

PC Oyun Dosyaları

Arkadaşlar bugün bütün oyunlarımın olduğu hdd yi çektim ve windows un olduğu ssd ye format attım bu oyunları yüklemeden nasıl geri getirebilirim yüklemek istemiyorum bu kadar oyunu
  10. semihcndn04

Epic Games Gta V

Arkadaşlar iyi akşamlar benim daha önceden rockstar dan satın almış olduğum gta v var geçen hafta para bastım kendime bi baktım perma yemişim epic hesabımadda 1 tane alayım dedim. Ama epicteyken yükle diyor. Oysaki benim pcmde yüklü rockstar launcher dan kalma bunu epicte nasıl yüklü...
  11. semihcndn04

CS:GO SEÇKİN VE SEÇKİN OLMAYAN HESAP SORUNU

Arkadaşlar iyi akşamlar aklıma takılan bir sorun var günlerdir. Şimdi benim hesabım csgoda ücretsiz olmadan önce vardı oto seçkin yani benim arkadaşım seçkin değil. Maçlarda leşlerde öndeyim genelde arkadaştan maçları da kazanıyoruz fakat bu oyun beni gümüş 4 de onuda nova 3 e aldı. Sorum şu...
  12. semihcndn04

Oyun Müzikleri

Belki bazılarınıza garip gelecek ama niyeyse bazı oyunların oyun müzikleri aşırı dinletiyor. Sizin oynadığınız oyunlardan müziklerini en çok sevdiğiniz oyun hangisi önerin belki dinlerim Benim: Red Dead Redemption 2 olabilir hele hele; 1-American Venom 2-Outlaws From West 3-See The Fire In Your...
Top Bottom