Arama sonuçları: *

1. Nestherr

İnternet tarayıcısının 10gb ram tüketmesi

arkadaşlar merhaba brave kullanıyorum ve pc yeni formatlı yeni de dizildi ama brave açtığım gibi ramı tamamını kullanana kadar kullanım yükselmeye devam ediyor bunun sebebi nedir ?
  2. Nestherr

İndirme esnasında ethernetin kesilmesi

Arkadaşlar bilgisayarda indirme esnasında ethernet bağlantısı 10-15 saniye kesilip geliyor sürekli (modemden gitmiyor wifi de internet hala var sadece ethernet bağlantısı pcde gidiyor) driverleri silip yükledim çözüm yok modemi resetledim olmadı Anakart b650m-a wifi problem ne olabilir sizce
  3. Nestherr

Msi mech ekran kartı yüksek fan devri

Arkadaşlar merhaba msi mech 6700xt ekran kartına sahibim çift fan. Ekran kartı 65 derecelerde %90 fan devri çalıştırıyor bu normalmidir ?
  4. Nestherr

Ethernet bağlantısın kesilmesi

Arkadaşlar saçma bir problemim var bilgisayara internet bağlıyken bir indirme başlattığımda steam vb yerlerden internet kesilip kesilip geliyor ama wifi bağlantısında bunu yapmıyor çözemiyorum yardımcı olabilir misiniz
  5. Nestherr

Sağlam sistemde micro stuttering problemi

Merhaba arkadaşlar öncelikle sistemim Ryzen 5 7600 Rx 6700 xt msi b650ma wifi 32gb 6000 mhz cl 36 ram 1tb kioxia ssd windows 11 orjinal Sistemin tüm parçaları yeni Oyunlarda milisaniyelik fps droplar yiyorum çok sık şekilde ve akıcı hissettirmiyor parçalar da yeni düşük bir sistem de değil...
  6. Nestherr

Pc açık kaldıkça performans düşmesi

Arkadaşlar sistemim ryzen 5 7600 RX 6600 32 GB ram B650m anakart ve m.2 ssd bulunmakta sistem yeni Örnek olarak forza 5 oyuna ilk girdiğimde 1 saat normal stabil 100 FPS civarı alıyorum fakat sonrasında 70 kere düşüyor kafadan 30 FPS eriyor Bu esnada CPU sıcaklığım 70-75 derece Gpu sıcaklığım...
  7. Nestherr

Msi b650m-a pro wifi anakart bios süresi problemi

Arkadaşlar yakın zamanda MSİ B650m-a pro wifi anakart ve 7600 lü sistem yaptım fakat bios süreleri ve sistem açılış süresi 30-40 saniye arasında bunun sebebi nedir ? bios son sürüme güncelledim aynı sonuç
  8. Nestherr

Rx 6600 Sürekli crash

Arkadaşlar 2 gün önce sıfır rx 6600 aldım fakat çoğu oyunda 15-20 saniye oynayıp crash yiyorum önceki kartta yoktur (Rx 6500xt) Driverler falan hep temiz kurulum yaptım Şimdi bir önceki driveri yükledim onda çökme yapmıyor ama bu da son driverden 30 fps kadar düşük fps veriyor sorun ekran...
Top Bottom