Arama sonuçları: *

1. A

2.el Mekanik Klavye Alınır mı ?

tuşlar aşınmaktan dolayı zamanla harfler silinir harflerin netliğine bak temiz olmasına dikkat et darbe almamış olsun vs alınır neden alınmasın
  2. A

Fitness boy kısaltırmı?

bir şey olmaz daha çok yararı olur kendini doğru şekilde zorladığına emin ol hiçbir sıkıntı olmaz ama hareketleri yanlış yaparsan sıkıntı
  3. A

sizce bu siteden bu kasayı alsam mı, güvenebilir miyim?

Türkçen sıkıntılı galiba kardeş
  4. A

sizce bu siteden bu kasayı alsam mı, güvenebilir miyim?

Böyle dandik kasalara bu fiyatları vermeyin abi gidin araştırın neyin ne olduğunu öğrenin öyle pc toplayın
  5. A

Formattan sonra olan bir sıkıntı hdd yi görmüyor

Hocam daha yeni format attım programları yükledim falan bilgisayarı yeniden baslattım böyle oldu devam ediyorum bu ekran geliyor yine devam ediyorum bu ekrandan çıkmıyor hdd yi kasama taktım orada görüyor burada niye görmüyor acaba 1631963555 Bios ayarları böyle
  6. A

Yardım Bu üründe bir sıkıntı var mıdır?

akakceden alma bence itopya hepsiburada incehesap sinerji tarzı sitelerden alışveriş yap
  7. A

Yardım Bu üründe bir sıkıntı var mıdır?

alma kanka
  8. A

James Donkey 710 alınır mı

alma kanka ben aldım 2 sene once 1 senede işi bitiyor
  9. A

YENİ BİLGİSAYAR TOPLADIM GÖRÜNTÜ GELMİYOR

ekran kartına takıcaksın ekran kartı alman lazım
  10. A

SSHD yi görmüyor

Eski laptopumun içindeki sshd yi çıkardım kasaya taktım ve görmüyordu acaba bozuldumu diye düşünüyorum 4 yıldır kullanmıyordum yatıyordu bozulmuş olabilirmi parça 2013 model 7 yıldır laptopun içindeki şey nasıl bozulcak - disk 1 görünmüyor
  11. A

hangi driver daha stabil çalıştırır

sağolun beyler
  12. A

Harddisk bozulmadan önce format attırdım harddisk alırsam format atmaya gerek kalırmı

girişlerine bakman lazım büyük ihtimal takılır
  13. A

Harddisk bozulmadan önce format attırdım harddisk alırsam format atmaya gerek kalırmı

WİN 10 kur yada 7 de yapabilirsin ama win 10 en mantıklısı 1909 sürümü olucak ama eski sürümleri kurma
  14. A

RTX 2060 ile RTX 2060s arasında ne kadar fark var

süper modeli 8 gb diye biliyorum ve 3 - 5 özelliği farklı cuda sayısı falan
  15. A

22000 TL 2. El sistem toplama

https://www.teknobiyotik.com/bilgisayar/oyuncu-bilgisayari/teknobiyotik-a1-oyuncu-bilgisayari.html 2. el yerine bunu al daha iyi
  16. A

İlk defa sistem alacağım başlangıç için nasıl?

oyun oynamayacaksan seni uzun süre götürür ama oyun oynayacam diyorsan buna bi ekran kartı alman lazım işlemcinin ekran kartı ile çalıştırarak kullanabilirsin lol cs gibi düşük oyunları rahatlıkla açar ama
  17. A

Bilgisayar ekran karti olmadan çalışır mı

google a girersin oyunlarda pek tatmin etmez günlük işlerini halledebilirsin
  18. A

Yardım Ram ve SSD önerisi lazım !

ssd alıcaksan samsung almanı öneriyorum çok uzun ömürlüler bi tanıdığım 5 yıldır kullanıyor ve hala sağlığı "good" yazıyor
  19. A

hangi driver daha stabil çalıştırır

şimdi ben alabileceğim en iyi fps i almak istiyorum rx 580 im var online oyunlar oynuyorum üsttekini indiresim var ama alttaki de en yeni sürüm
  20. A

Rx 5700 8gb mi rtx 2060 super ventus xs mi

sadece oyun oynayacaksan amd alabilirsin ucuz olur ama video yayın vb durumlarda nvidia almanı öneririm 2060 güzel olur yayınların daha kaliteli olur vb durumlar
Top Bottom