Arama sonuçları: *

1. Nestherr

RTX 5080 oyunlarda çökme

Arkadaşlar kart bugün geldi taktım ve kullandım fakat oyunlarda çöküyor örnek olarak valorant hiç açılmadan kapanıyor chivlr 2 crash veriyor crberpunk arada sırada açılırken pc kapanıyor pubg crash veriyor aynı sorunları yaşayan var mı ? bazı oyunlar da ise sorun yok bu arada ekran kartsız pcde...
  2. Nestherr

Amd cpu İle Amd gpu-Nvidia Gpu uyumu

Kafama takılan bir soru var arkadaşlar Amd işlemci kullanılan bir sistemde amd gpu taktığınızda AMD Smartacces memory özelliği aktif olup extra performans sağlıyor Fakat Amd işlemci ile aynı klasmanda ve aynı güçte nvidia gpu taktığımız zaman bu nasıl işliyor ? Mantıksal olarak iki kart aynı...
  3. Nestherr

rx 7800xt Red devil ekran kartı dereceye göre fan açmıyor

Ürün bu gün alındı kendi verilerinde 60 derece de fan açar 50 nin altında kapanır yazıyor fakat bende ki 50 derece de fan açıyor 40 dereceye düşene kadar fanları kapatmıyor bunun sebebi ne olabilir ?
  4. Nestherr

Saphire nitro 7800xt orta fan sorunu

3 gün önce aldım kartı fakat 3 fanın orta fanın da dönmeye başlayınca yüzsek düşük devir fark etmeksizin ufak hışırtı geliyor sanki ufak bir sürtme veya dengesizlik gibi. elimle durdurdum orta fanı hışırtı duruyor ama bunu duymak için de kulağımı ekran kartına yaklaştırmam gerekiyor öyle kasa...
  5. Nestherr

rx 7800 xt kablo bağlantısı

arkadaşlar bu ekran kartını psu dan gelen çift başlı PCI-e bağlantısı ile mi kullanmak mı sağlıklı olan yoksa iki farklı kablo çekip her birinden birer 8 pin kullanmak mı olması gereken ? bu konularda çok tartışma var sizin fikrinizi merak ettim
Top Bottom