Arama sonuçları: *

1. K

Psu dan aşırı yüksek ses çıkması

1634888587 Sorun nedir sizce ?
  2. K

Psu dan aşırı yüksek ses çıkması

Bilgisayarı açtığımda güç kaynağından çok yüksek ses çıktı. Elimi koyduğumda normalde olandan çok titriyordu. Siyah ekran verdi üzerinde american la başlayan bir yazı vardı. Sonra açıldı. Ama psu dan çok yüksek ses ve titreşim var. O kadar ki oturduğum yerden titreşimi ayağımda hissedebiliyorum.
  3. K

Amazon jp ürün aldığımda hesabımı kapatıyor Lütfen yardımcı olun

Merhaba ,bendeki bu sorun artık devam etmiyor. Bir hesabım var 3 tane siparis verdim ve hala birseyler almaya devam ediyorum. Galiba banlanma nedeni hesap açar açmaz satın alım yapılması.
  4. K

Hiç denemedim birazdan vpn ile deneyeceğim 1621595482 Çok saçma değil mi? Bi nedeni olması lazım
  5. K

Lütfen yardımcı olun Amazon jp den ürün siparişi verdiğimde ilk 80 kuruş çekiyor ve 5 dk sonra hesabım askıya alınıyor. 4-5 kere farklı hesap açtım hepsinde sorun aynı. Neden böyle? Nasıl düzeltebilirim?
  6. K

FurMark Testi Sonucum Nasıl ?

Evet fps banada düşük geldi
  7. K

FurMark Testi Sonucum Nasıl ?

Sistemi alalı yaklaşık 6 ay oluyor. FurMark testi değerlerim sizce nasıl ?
  8. K

Ryzen 5 3600x işlemci stok soğutucu fanını nasıl açıcam?

İşte sorun orada fanìn vidalarının üzerinde plastik var o engel oluyor. Onu nasìl dùzeltebilirim.
  9. K

Yeni macun sürmeyeceğim sadece fanın altındaki tozlarì alcam
  10. K

En alttaki vidaları demiyorum üstte olanlar varya onları çıkartmam gerekiyor
  11. K

Merhabalar işlemcimin fanının altında baya toz birikmiş temizlemek istiyorum. Sorumdan anlaşılıyorki pek bu işlerden anlamìyorum. Kurcalayìp bozmak istemedim yardìmci olursaniz cok sevinirim.
  12. K

Davinci Resolve 17 Türkçe Nasıl Yapabilirim?

Herkese selamlar Davinci Resolve 17 programını yeni indirdim. Tamamen ingilizce. Bu yüzden biraz zorlanıyorum. Türkçe yapamadım. Eğer elinizde türkçe yaması varsa paylaşabilir misiniz?
  13. K

LOGİTECH G402 ÇOK ACAYİP SORUN

Ben açtım kimse cevap vermediği için tekrar açtım
  14. K

LOGİTECH G402 ÇOK ACAYİP SORUN

Merhabalar ürünün uygulamasını açmadığım zaman gerçek çöp gibi. Nedeni ise uygulaması açık olmadığı zaman en yüksek dpi ayarına getiremiyorum ve anlık olarak dpi ımı değiştirmeme yarayan tuş çalışmıyor. Bu sorunu başka yaşayan varmydı? ve çözümü nedir?
  15. K

590 tl ye kadar mouse onerisi

Logitech g402 kullanıyorum
  16. K

Ryzen 3600x işlemci 65 derece

Gerçekten mi bana 70 derece çok fazla geldi
  17. K

Ryzen 3600x işlemci 65 derece

18. K

Pc mi overclockladım bilgilendirme yapabilir misiniz ?

Pubg mobile i ultrada oynuyorum arada kasmalar oluyordu birazda o yüzden yaptım böyle hıcbirsey yok
Top Bottom