Arama sonuçları: *

1. Wolferya27

Aylık Max 110TL'ye 35 mbps ÜSTÜ İnternet Önerisi

ARKADAŞLAR İNTERNETİMİ AYNI KULLANIYORUM YANİ DEWAMKEEEEE .d . SADECE 75 MGPS YAPTIRACAĞIM. HERKESİN DEĞERLİ YORUMLARI , ÖNERİLERİ VE TAVSİYELERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM HAYIRLI GECELER.
  2. Wolferya27

Dolandırıcının birinin hesabıma attığı linke tıkladım.

hocam o link bana da geldi dediğim gibi ekleyin beni dc den. Konuşalım banada geldi. 1615061676 bakın farklı yazıyor adres. Steamın kendi sitesi olsa steamcommunity yazardı ama sizde yazan steaamcommunnittiyy mış.
  3. Wolferya27

hocam millenicom alıyorum büyük ihtimalle. 1614754411 5 Ghz de kullanıyorum hocam kablolu bağlanıyorum. Modem 2 antenli modelini tam bilmiyorum ama Tp link in modeli 2 antenli
  4. Wolferya27

hocam millenicom alıcam hemen :d @riwooooc bey gönderdi linki. 100 mbps aylık 97 tl onu alıcam. Büyük ihtimalle
  5. Wolferya27

alt yapı Türk Telekom'un hocam. Adam takarken öyle dedi.
  6. Wolferya27

hocam aylık kaç TL veriyorsunuz ? 1614753549 hocam Gaziantep'teyim alt yapı Türk Telekom'muş. Öyle dedi takmaya geldiklerinde.
  7. Wolferya27

Herkese merhaba. Şuan aktif olarak Ttnet(Türknet')'in 35 mbps(aylık 85 TL)internetini kullanıyorum. Fakat çok yavaş. Oyunlarda 80 ping altını hiç görmüyorum. Ve hız testinde ise MAX 20 mbps görüyor. Upload ise 4-6 arası veriyor. Acayip şekilde yavaş. Mesele günde 2-3 tane spike a hucüm...
  8. Wolferya27

Dolandırıcının birinin hesabıma attığı linke tıkladım.

hocam acil bana dc verin ben biliyorum o linki. ordan size anlatayım. siz bana istek atın kabul ederim hemen. Adım: HAYAT ANLAMSIZ#3436 adım biraz tuhaf kb :) 1614751730 hocam ben size dc adımı atmıştım ordan beni ekleyin size yardımcı olayım. o link bana da geldi. bakın ne oldu görürsünüz...
  9. Wolferya27

Yardım CSGO'da seviyem bir türlü artmıyor

hocam oyunu sılıp yuklemeyı dener mısınız.
  10. Wolferya27

CS:GO da sizce hangi AK-47 skinini alayım?

Biliyorum hocam. Bende bence dedim :) tartışmaya gerek yok sakin olun.
  11. Wolferya27

Zevkler ve renkler tartışılmaz.
  12. Wolferya27

Epic games silersem oyunlarım silinirmi ?

açılmaz hocam. bir de neden sılıyorsunuz kı kalsın
  13. Wolferya27

asıımow tabiiki
  14. Wolferya27

Epic games silersem oyunlarım silinirmi ?

oyunlar sılınmez sadece dosyaları sılınır. Dosyalar sılındığı ıçın açılmaz. O yüzden sılmeyın.
  15. Wolferya27

Rx570 mi 1650 super mi?

Bence 1650 Süper. Ama yine de karar sizin. İnternetten bol bol test videoları izleyin , emin olup karar verip sipariş edin. Yoksa iade vs ile uğraşırsınız boşa vaktinizi alır yani. Şimdiden hayırlı olsun.
  16. Wolferya27

700TL Kulaklık Önerisi Şubat 2021

@Frenerno bu kişiyi takmayın hocam boş verin onu. Herkesi gıcık etmek için Üzgün veya Gülücük atıyor. Arkadaş biraz komik hahahah :)
  17. Wolferya27

Hmm.
  18. Wolferya27

ne alaka ?
  19. Wolferya27

200 ₺ Mikrofonlu Kulaküstü Kulaklık Arıyorum

? 1613026525 senin bi şey yazmadığın konu canım. her şeye maydanoz olma. burnunu sokma her şeye
Top Bottom