Hocam powerdanda olaibilir başka bir şeyden de. Başka power varsa onunla dene sorun devam ederse ramleri filan kontrol et. Bu arada Powerdan değilse bile en kısa zamanda o powerı değiştirip kaliteli bir ürün almanı tavsiye ederim.
Az önce şu kasadan çektim hocam. İndirimde.
https://www.hepsiburada.com/fractal-design-pop-xl-air-rgb-beyaz-temperli-cam-oyuncu-bilgisayar-kasasi-fd-c-por1x-01-pm-HBC00004BZO8R
Evet 2 gün önce dediğiniz fiyattı fakat karta taksit yapmak istendiğinde fiyat 6800 leri buluyordu. Aslında tek beğenmediğim yanı ayaklarıydı ama bu üründe iyi bir indirim olunca alma gereği duydum sanırım :)
Liancool 3 çok güzel kasa ama fiyatlara arasında baya fark var. Bu arada ilettiğiniz ürünü takip ediyordum ama istediğim fiyat seviyesine gelmedi. Yoksa o üründe planlarım arasındaydı.
1730661658
Evet bu kasa ile ilgili bütün incelemeler izledim. Kasa güzel gerçekten fakat genelde malzeme...
Malzeme kalitesinde fark yokmudur sizce? Fractal Design şu an en iyi kasa üreticilerinden.
1730660797
Deepcol olanın dijital olanı hoşuma gitmişti benimde ama fiyat yüksek. Malzeme kalitesi nasıl hocam?
Hocam zayıf derken type c dışında bir eksiği yok aslına bakarsanız. 4000 ₺ ye f/p olmayan özelliği nedir acaba?
Not : 1 adet çektim az önce ona göre hareket edeyim :) ama bu kasa incelemelerde filan herkes çok övmüş.