Arama sonuçları: *

1. E

Bilgisayarımdaki bütün oyunlar kasmaya başladı ya da oyundan atıyor

merhaba beyler dün normal şekilde pc mi açııp oyununmu onayıp kapadım bugün işten geldim oyunlara girdim ets 2 de hata kodu vermeden ekteki gibi atıyor zula ya girince ise oyunun menüsünde ufak ufak kasıyor oyuna girdiğimde ise karakter haritayı renkli görüyor ve çok fena kasıyor the forest de...
  2. E

steam 500 600 tl oyun önerisi

stema dolar kuruna geçmeden oyun önerir misiniz? acaba bütçem 500 tl yi geçmesin kafi ya da güzelse alabilirim 600 700 tli lik neyse genelde valo tarzı oyunlar oynadım şimdi ise haytta kalma oyunları olabilir hikayeli oyun hiç oynamadım hatta içeriğini bile bilmem sistemim r5500 asus rx6600 asus...
  3. E

sizce gta 5 alayımmı

merhabalar önceden hiç gta serisi oynamadım ama gta oynarmıyım onuda bilmiyorum açıkcası oyun hem ingilizce türkçe deyil gta tarzı oyunda hiç oynamadım sizce alayımmı zam gelmeden ve 3 4 saat oynayıp geri beğenmezsem iade edersem iade kabul olurmu ve yatıdığım 300 tl yi mi alırım yoksa yeni...
  4. E

valorant ve cs için arkadaş arıyorum (hiç arkadaşım yok)

merhabalar benim şuan hiç arkadaşım yok oyun oynayacak olsam kimsem yok acaba bana eşlik edebilecek birileri varmı ets 2,fh5, cs ye yeni başladım valo yu 4 5 aydır oynuyorum ama hep derecesiz girdim dereceli girince kaybediyoruz hep steamden arkadaşlık atabilirsiniz he bide unutmadan akşamları...
  5. E

valorant gece pazarı neden kötü

selmlar biliyorsunuz gece pazarı geldide gelmesede olurdu hergün markete gelen saçma sapan şeyleri verdi ama insanlar bu pazarı 3 ay gibi bekliyorlar neden bu kadar kötü yapıyorlar az daha çok iyi şeyler verse
  6. E

cs2 ye yeni başlamış birisine tavsiyeler

selamalr ben önceden sadece 2 kere filan normal cs go oynamışımdır bugün cs 2 gelince gireyim dedim cidden beğendim ve güzel olmuş bana öneribileceğiniz birşeyler varmı taktik vs yada ayarlarını şöyle yap dediğiniz he unutmadan 20 30 saniyede bir drop yiyor bu normalni sistemi aşşağıya...
  7. E

valorant gıa gohst alınır mı?

beyler selamlar bugün markete gıa ghost geli öncedende yağmacı ghost gelmişti sizce alınır mı? alayımmı ghostumda bir tane bile desen yok hesabımdakiler yağmacı vandal champions 2023 başkada bp desenleri var sizce para yatırmaya dewam etsemmi mrk ediyorum ya
  8. E

ETS 2 pavyon gibi tır yapma

Selam ETS 2 m var Steam'de uzun zamandır oynamıyordum şimdi sizden bir şey istiyorum nasıl pavyon gibi Scania yaparım hem su gibi akıp giden hem de her yerinde LED falan olan galiba DLC ile olacak ama ücretsiz DLC'ler ile de olabilir mi?
  9. E

gameloop atadığım tuşları okumuyor

beyler pubg oynamak için gameloop indirdim 1.cisi sistemim iyi olmasına rağmen donuyor 2.cisi ise atadığım tuşları okumuyor ve de dürbün açmıyor ne yapmam lazım sistem özelliklerim r5500 asus rx6600 16gb ram asus a520m plus
  10. E

valorant gece pazarı size ne geldi

beyler biliyorsunuz gece 3 de gece pazarı geldi heyecanla pc yi açtım bu benim açtığım ilk gece pazarı olucaktı açtım ama bokun boku nasılsa öyle verdi hep guardian ghos ve hepside yükseltilemiyor size ne verdi
  11. E

forza horizon 5 hatası

beyler selamlar uzun zaman sonra forzaya giriyim dedim girdim entere bastım ama bir iki görselden sonra beni oyundan atarak şu hatayı veriyor bunu nasıl giderebilirlim ve de pc de son 500 mb lık yer kaldı
  12. E

Kaos vandal +100 Tl Champions Vandala Değer Mi

Bende kaos vandal vardı onu iade ettim üstüne de 100 TL verip VP alarak champ 2023 aldım sizce iyi mi ettim kötümü ettim elimde yağmacı da vardı o yüzden pek oynamıyordum e orada öyle duracağına ileride değerlenen champ 2023 almak mantıklı geldi öyle yaptım bir de 300 VP de verip uğurunuda aldım...
  13. E

Valorant kaos Vandal iade edip champions 2023 almak

Beyler selamlar ben valo da ilk kaos Vandal almıştım sonra markete yağmacı Vandal geldi onuda aldım şimdi kaosun yüzüne bakmıyorum ama fullemistim ve daha hiç silah ifadesi yapmadım 22 lvl im zaten ben şimdi aklımda 4 soru var 1) kaos u iade edince bana kaosun aldığım vp tutarı mı iade oluyor...
  14. E

Valorant champions 2023 mü asil mi

beyler hesapda bp skinleri var ve de vandalda kaos ve yağmacı var sizce 2023 alınır mı? ama ben markete asil bekliyorum sizce ne yapayım oyunada yeni başladım ne kadar oynarım bilmiyorum ilk sarıyordu ama şimdi sürekli öldüğümdenmi ne sarmıyor
  15. E

Valorant oyuna ilk başlayanlara verdiği karakter

beyler selamlar ben valo da sage birimston sova gibi karakterleri açmadım ama bende açtı olarak gözüküyor bunlar oyuna ilk başladığımızda verdiği karakterlermiydi
  16. E

Valorant ejder Vandal alınır mı yorumun kelebeği alınır mı

Beyler selamlar ben hesap diziyiyorum sadece sevdiğim desenleri alıyorum ve para harcamakdan olabildiğince kaçıyorum şuan hesapda no desenleri ve ful kaos vandalmbar baska bir şey yok bugün markete bunlar geldi alınır mı alınırsa hangisi alınır
  17. E

valorant yağmacı phantom alınır mı?

beyler selamlar yağmacı phantom alınır mı? bugün markete düştü ama ben phantım oynamıyorum hep vandal oynayacağımıda sanmıyorum sizce alayımmı alınır mı? boşa para vermek istemiyorum
  18. E

valorant hesabın askıya alınması yanlış tarih

beyler valoranta bugün hesap açıp para yatırdım sitelerine girdiğim zaman bana böyle diyor bu ne demek
  19. E

valo hangi deseni almalıyım

beyler selamlar ben hesap alıcaktım ama vazgeçtim ve kendim dizeyim dedim sizce bunlardan hangisini almalıyım ya oparatör arada çekiyorum ama odin nadir sizce :) ve de vandal nasıl asil yağmacı yada ejder imi bekliyim bunu alıyım
  20. E

Valoya Yeni başlayan birisinin hesaba para yatırması

Arkadaşla selamlar ben valoya Yeni başladım ve 18 levelim oyun gayet güzel hoşuma gitti oynamak istiyorum ama sade desenler hiç hoşuma gitmiyor sizce para yatırıyımmı mesela bugün marketimde asıl karambit var ama 3350vp çok pahalı gibi bir desen için dünde delipoop Vandal gelmişti 2550vp onu...
Top Bottom