Arama sonuçları: *

1. A

Zio fabric alınır mı kullanan var mı

Geldi mi hocam nasıl memnun musunuz?
  2. A

Infinix Hot 10 Play Nasıldır

Merhabalar, Vodafone'un faturalısıyla verdiği Infinix Hot 10 Play 64GB nasıl bir telefondur? Kullanan var mı, tavsiye eder misiniz? Telefonu babam kullanacak; bataryası ve depolaması yüksek olsun, sosyal medyaya girebilsin, uzun süre götürsün yeter. Bu telefonun 6000 Mah pili varmış ve 64 GB iyi...
  3. A

Csgoda sürekli batıyorum

Tam olarak bilinen bir oran olmasa da Anomaly gibi yayıncıların binlerce açtığı kasaya göre oranlar; Mor item: %15.6 Pembe item: % 2.83 Kırmızı item: % 0.83 Sarı item: % 0.3 Stattrak olma olasılıkları bunlara ek yüzde 10 ihtimal, yani: Mor item: %1.56 Pembe item: % 0.283 Kırmızı item: % 0.083...
  4. A

Cloud II Wireless vs G Pro X Wireless

Hocam dip ses sorunu yaşadınız mı ve mikrofon kalitesi nasıl? Cloud II nin gördüğüm kadarıyla en çok şikayet edilen kısımları bunlar. Şu an 2800 TL bandında olduğundan G Pro X daha yakın geliyor bana mikrofondan dolayı fakat yine eski fiyatına dönerse ben de düşünüyorum.
  5. A

Ben de 1800 küsürlerde görmüştüm fakat yeni bakmaya başlamıştım o yüzden biraz daha araştırayım derken fiyatlar uçmuş maalesef.
  6. A

Günlerdir kablosuz kulaklık arayışındayım ve en son bu ikisi arasında kaldım. Cloud II fiyatı dolayısıyla daha ilgimi çekiyordu ama fiyatı artmış. Farklı önerilere de açığım. Bütçe: 3000 TL
Top Bottom