Arama sonuçları: *

1. Glitchy

Rehber Windows 10 başlat menüsü ve Search geç açılıyor/donuyor ÇÖZÜMÜ !

Başlat / Çalıştır açın gelen ekrana Regedit yazıp Tamam’a basın Registry (kayıt defteri düzenleyicisi) içinde HKEY_CURRENT_USER \ ControlPanel \ Desktop anahtarı altında sağ tarafta MenuShowDelay şeklinde bir dize bulunur üzerine çift tıklayın değer olarak “0” girin.
  2. Glitchy

Rehber Windows 10 için Windows 11 teması !!!

Windows 11 yerine Windows 10 kullanmak isteyen ama Windows 11 gibi gözüken bir Windows 10 isteyen arkadaşlar için bu konuyu açmak istedim. Bu videonun açıklama kısmında bulunan indirme linklerinden dosyaları indiriyoruz ve ardından videoyu izleyerek tüm adımları uyguluyoruz. Bende denedim...
  3. Glitchy

Rehber Bilgisayarsız bir pcye telefonla format atma

Evet bu mümkün :) şimdi nasıl yapıldığını anlatacağım : 1-Telefonunuza Linux indireceksiniz. (Ubuntu indirmenizi öneririm sonradan windowsa yükselticez) 2-Google play store'dan Etchdroid indireceksiniz. 3-Etchdroidi açın ve telefonunuza usb takıp iso dosyasını uygulamadan seçin, ardından usbyi...
  4. Glitchy

Rehber Face tracking ile oyun oynama !

[Rehber] Face tracking ile oyun oynama ! Program : FaceTrackNoir (paralı) Oyunlar : LFS,ETS2 gibi destekleyen oyunlar (çoğunluğunda var vr destekleyenler dahil) Bu programı indirince ilk önce bu ayarları yapıp start diyoruz : Start diyince yüzünüzde sarı bir kutu gibi şey çıkacak dönünce...
  5. Glitchy

İnceleme Polygold PG-6920 ve HYK-46 GAMY

POLYGOLD PG-6920 "Ben yanarlı dönerli rgbsi abartılı ekipman istemem" diyenler için bir kulaklık, yaklaşık 7-8 aydır kullanıyorum 2-3 kere yere düşmesi haricinde bir sorun olmadı, hem ucuz,rgbli ve mikrofonlu kulaklık istiyorsanız bu kulaklığı öneririm. Kendim resim çekemedim bu yüzden hazır...
Top Bottom