Arama sonuçları: *

1. K

4500 tl ekran kartı önerisi

Selamlar arkadaşlar 4500 TL bütçe ile ekran kartı almak istiyorum daha önce 2 kere ikinci el ekran kartı aldım ancak ikisini de problem yaşadım ben de 0 ekran kartı almak istiyorum sizce 4500 TL bütçe ile hangi ekran kartı alınabilir
  2. K

2300 TL 2. El ekran kartı önerisi !!

Öncelikle iyi günler arkadaşlar ülkemizde malum ekran kartı fiyatları çok yüksek normalde 0 ekran kartı almak istiyordum ancak borcum çıktığı için 2300 lira nakitim kaldı bu fiyat bandında gtx970 r9 380 gibi bir ekran kartı almak istiyorum ancak bu fiyata pek bulamadım yakınınızda falan varsa...
  3. K

Ekran kartı termal ped önerisi

arkadaşlar asus hd7970 erakn kartım var termal ped almak istiyorum ikinci el aldım alıdğım kişi termal pedlerin çoğunu sökmüş mahvetmiş bende yenilemek istiyorum kaç mm kalınlıkta termal ped almam lazım
  4. K

ekran kartı fan değişirme

arkadaşlar asus hd7970 ekran kartımın fanı çok ses yapıyodu bende kasa fanı ile değiştirdim şimdi ise satıcam o yüzden orjineal fanını arıyorum sadece aliexprexte buldum oda 9 bıçaklı yerine 11 bıçaklı sıkıntı çıkarırmı...
  5. K

Ekran kartı yalama vidası nasıl açılır.

Arkadaşlar ikinci el asus hd7970 top versiyonu bi ekran kartı aldım ancak içini açıp temizlemek istediğimde ise bir tane vidasının yalama olduğunu fark ettim .Küçük bir vida olduğu için lastik yöntemi falanda olmadı matkapla deleyim desem küçük uç yok o kadar bide ekran kartına zarar verebilirim...
  6. K

Ekran kartı vidası yalama oldu

Arkadaşlar geçenlerde ikinci el asus hd7970 3gb bi ekran kartı aldım gayet sıkıntısız çalışıyo ancak bazı vidaları eksik bunları bulmak da zor küçücük vidalar ve 2 tane vidada da hasar var açılmıyo bu yalama olmuş vidaları nasıl açabilirim birde o küçük vidaları nerden temin edebilirim hafif bi...
  7. K

Rx 470gb Msi Gaming X

merhaba arkadaşlar letgoda bir ürün buldum 500 tlydi 4gb modeli sanırım mining vs yapılmamış bende ufak bi pazarlıkla 400 tl ye anlaştım yarın parayı bankadan aktarıp alıcam test videosu atıcak resim koymamış sizce alınır mı bilmiyorum bence güvenilir pek çok ekran kartı satmış çünkü
  8. K

300 350 tl arası ekran kartı ikinci el öneri

arkadaşlar 350-300 tl arası ekran kartı lazım bi öneride bulunursanız sevinirim bildiğiniz ilan varsada atabilirsiniz
  9. K

300-350 TL ARASI İKİNCİ EL EKRAN KARTI

300-350 TL İKİNCİ EL EKRAN KARTI LAZIM ARKADAŞLAR MALUM TATİLDEYİZ EKRAN KARTIM YANDI OYUN OYNAYAMIYORUM MESAJ ATAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM
Top Bottom